Передплата 2024 «Добре здоров’я»

У Львові на підприємстві знайшли чоловіка з перерізаним горлом

  • 18.03.2016, 16:24
  • 2 972

Тіло 52-річного львів'янина знайшли на одному з підприємств у Залізничному районі міста. У чоловіка було перерізане горло.

"Повідомлення надійшло від чергового лікаря швидкої допомоги. Розказав, що в приміщенні одного із підприємств знайдено тіло чоловіка. З ножовими пораненнями. На місце одразу виїхала слідчо-оперативна група", - розповідає Світлана Добровольська з управління Національної поліції області.

Як виявилось, труп чоловіка знайшов ще один працівник підприємства, щойно прийшов зранку на роботу. Тіло лежало в крові, без ознак життя. У чоловіка була рана у ділянці горла.

"У слідства є підстави вважати що це - самогубство. Наразі немає фактів, які підтверджували б, що це могло бути вбивство. Але триває розслідування, поліцейські встановлять обставини події", - додають у поліції.

Наразі невідомо, ким саме працював на підприємстві чоловік.

"В мене є інформація від знайомих і родичів чоловіка, його звати Михайло, про те, що він працював на підприємстві "ЛІМО". Люди кажуть, що з чоловіком була ще вчора ввечері розмова. І він зовсім не скидався на такого, який був готовий вчинити самогубство. Знайшла його мертвим зранку його ж зміна. Вони й викликали поліцію. Родичі дуже переживають, аби ця справа не була прихованою. Хочуть, аби її максимально чесно розслідували", - каже Ігор Зінкевич із громадської організації "Варта 1".

Джерело: Gazeta.ua.

Схожі новини