Передплата 2024 «Добрий господар»

Київ визнано найбільш небезпечним містом Європи

  • 25.02.2016, 10:16
  • 1 252

За словами «Business Insider», у столиці України дуже частими є крадіжки, акти вандалізму і протести.

Згідно з рейтингом, складеним найбільшою у світі консалтинговою компанією Mercer, найбільш небезпечне місто в Європі — це Київ. У списку найнебезпечніших міст Старого континенту опинилася також Варшава, яка посіла 14-те місце.

Українська служба Польського радіо 24 лютого інформувала про рейтинг найкращих міст для проживання, підготований Mercer. Дослідження, однак, також показує, які міста — найнебезпечніші. Компанія, складаючи рейтинг безпеки, спиралася, зокрема, на взаємини з іншими країнами, внутрішню стабільність і рівень злочинності.

Хоча багато європейських міст належить до найбезпечніших у світі, серед них, однак, знайшлися такі, що в рейтингу Mercer опинилися несподівано низько. Сервіс «Business Insider» виокремив список 17 найменш безпечних міст Старого континенту:

17. Мілан.

15-16. Барселона.

15-16. Белфаст.

13-14. Таллінн.

13-14. Варшава. Столиця Польщі має один з найнижчих показників злочинності в країні, але в рейтингу опинилася аж на 66-му місці з огляду на численні політичні протести, — робить висновок «Business Insider».

12. Париж.

11. Лондон.

10. Бухарест.

9. Загреб.

7-8. Рига.

7-8. Рим.

6. Мадрид.

5. Будапешт.

4. Софія.

3. Афіни.

2. Белград.

1. Київ. Громадські неспокої та напружені взаємини з Росією призвели до того, що Київ опинився на 189-му місці. За словами «Business Insider», у столиці України дуже частими є крадіжки, акти вандалізму і протести.

Джерело: Польське радіо

Схожі новини