Передплата 2024 «Добрий господар»

Кіт-блондин у суперечки не встрягає і настрій позитивний завжди має

  • 24.12.2015, 12:00
  • 2 661

Цьому красеню дітвора цигаркою випалила око, а він і далі горнеться до людей.

Кіт-блондин у суперечки не встрягає і настрій позитивний завжди має
Кіт-блондин у суперечки не встрягає і настрій позитивний завжди має

Жителька Буська, що на Львівщині, знайшла на подвір’ї блондинисте кошеня із сильно пошкодженим оком. Як потім виявилося, місцева дітвора так “бавилася”. Діти (так-так — діти) вирішили поекспериментувати, а що буде, якщо кошеняті око цигаркою випалити? Сказано — зроблено. “Набавилися” донесхочу із понівеченою твариною, і покинули бідолаху напризволяще. На щастя, кошеня знайшла небайдужа містянка, яка і звернулася по допомогу до львівських волонтерів. Нині білосніжний довгошерстий карапуз, якому 1,5 року, живе на перетримці у львівської волонтерки.

«Врятувати котові око не вдалося, - розповіла “ВЗ” опікунка тварини Наталія Драч. - Бідолаха бачить усе навколо лише одним очком. І це око має нестримне бажання побачити відповідального, доброго господаря чи господиньку, які заберуть його у свою домівку, піклуватимуться та любитимуть. Найкращі умови для котика — квартирні, без самовигулу».

За словами пані Наталії, незважаючи на жахливі тортури, які пережила тваринка, кіт навчився заново довіряти людям, горнутися до них, шукати їхньої ласки. Молодий красивий нявчик навдивовижу життєрадісний та грайливий. Полюбляє муркотіти, притулившись до кожного, хто приділяє йому хоч трішки уваги. “Дуже хочу, щоб у білосніжного нявчика з’явилися господарі, - продовжила розмову пані Наталія. - У мене на перетримці сорок (!) котів. Вдосталь приділити часу кожному фізично не встигаю. А цей блондинистий котик так і норовить залізти на руки, помуркотіти на вухо, щось “розказати”.

P. S. Одноокий блондин наразі не має імені. Ставши його господарями, ви не лише придумаєте ім’я для нього, а й подаруєте йому любов та ласку, яку він так давно шукає і прагне. Білий колір приносить щастя — тож вперед, варто лише взяти цього котика у домівку. До речі, білосніжний нявкун неконфліктна тварина, він чудово вживається як з кішками, так і з котами, і навіть собаками. Це чудовий компаньйон, який медитативно муркотітиме на ваших колінах. Це чудовий друг-нянька для ваших дітей, який завжди знатиме, чим їх зайняти. Наважилися стати для кота-блондина новою родиною?

Дзвоніть: 098-19-56-577 (Наталія Драч).

Схожі новини