Передплата 2024 «Добре здоров’я»

У Франковому вузі тотальне переобрання деканів

  • 17.12.2015, 20:29
  • 2 503

У вівторок, 15 грудня під час засідання Вченої ради ЛНУ імені Івана Франка обрали чотирьох деканів: факультету міжнародних відносин, культури та мистецтв, філологічного та економічного.

Попереду обрання ще двох голів факультетів та кількох десятків очільників кафедр.

Згідно з результатами таємного голосування, деканом філологічного факультету обрали доктора філологічних наук, доцента кафедри української фольклористики імені Колесси Святослава Пилипчука; деканом економічного факультету — кандидата економічних наук, доцента кафедри аналітичної економії та міжнародної економіки Ростислава Михайлишина. Деканом факультету міжнародних відносин став Надзвичайний і Повноважений Посол України, завідувач кафедри міжнародних відносин і дипломатичної служби, заслужений професор Маркіян Мальський. Деканом факультету культури та мистецтв обрали кандидата філологічних наук, доцента кафедри бібліотекознавства і бібліографії Романа Крохмального.

Як розповіли “ВЗ” у прес-службі ЛНУ імені Івана Франка, таке масове переобрання деканів пов’язане з тим, що у “старих” завершилися терміни дії контрактів на цих посадах. Поки верстався цей номер газети, стало відомо, що в університеті триває засідання з приводу обрання деканів юридичного факультету та прикладної математики. А у планах (точної дати наразі не відомо) — обрання кількох десятків завідувачів кафедр.

Схожі новини