Передплата 2024 «Добрий господар»

Вдруге в історії Львова студентським мером стала дівчина

  • 30.11.2015, 20:02
  • 1 696

Очільниця студентів міста – магістрантка Львівського національного аграрного університету.

Вдруге в історії Львова студентським мером стала дівчина
Вдруге в історії Львова студентським мером стала дівчина

У понеділок, 30 листопада, у Львівській міській раді відбулося представлення нового студентського мера. Ним стала студентка Олена Голіян. Мер Львова Андрій Садовий, згідно з багаторічною традицією, вручив дівчині посвідчення радника міського голови.

Олені Голіян 21 рік, у переддень урочистостей у неї був день народження. Дівчина навчається на першому курсі магістратури Львівського національного аграрного університету економічного факультету. Опановує спеціальність “Фінанси та кредит”. “Не є першою дівчиною-студентським мером”, - сказала вона. “Першою була Христина Паньків, - пояснив Андрій Садовий. - Дуже активна дівчина, яка працює у сфері юридичних послуг. Вона обрана депутатом міської ради від партії “Самопоміч” на нещодавніх виборах”.

Олена Голіян розповіла, що свою роботу на ниві студентського добробуту бачить у кількох напрямах: правовому, культурному та освітньо-кар’єрному. З командою віце-мерів та однодумців планує провести опитування серед студентів та довідатися їхню думку про те, якою має бути якісна вища освіта. Серед першочергових завдань — встановлення контактів із бізнес-середовищем міста, стажування студентів у великих компаніях, участь молодих людей у благодійних програмах. У молодої команди амбітні плани стати таким собі містком між студентським середовищем та міністерством освіти.

Фото автора

Схожі новини