Передплата 2024 «Добре здоров’я»

Філософ без лап

  • 19.11.2015, 11:02
  • 5 497

Пригадуєте історію з дніпропетровським псом Гуроном, якому садисти перепиляли чотири кінцівки?

Філософ без лап
Філософ без лап

Нині собака на лікуванні та перетримці у місцевої опікунки-волонтерки. Гурону активно шукають люблячу сім’ю... Сценарій із мордуванням тварини відтворили й у Львівській області. Собаці-безхатьку невідомі відпиляли лапи...

Тварина знайшла у собі сили, щоб боротися за життя. На чотирьох обрізаних культях пес-герой прошкандибав невідомо яку відстань та дістався дачних ділянок села Солонки Пустомитівського району Львівщини. Місцеві дачники самостійно лікували цю дивовижно витривалу тварину та підгодовували її. Водночас люди розуміли, що на такій “реабілітації” тварина зимою не виживе. До того ж більшість дачників покинула сезонні домівки. Небайдужі звернулися до притулку для собак “Милосердя”. Тварину забрали. Як розповіли працівники притулку, у чотирилапого обрубані стопи на задніх лапах, з них стирчать кістки. Але собака, долаючи страшний біль, пересувається на них. Обрубана і ступня на одній із передніх лап. На другій немає фаланг усіх пальців. Ця кінцівка у “найкращому” стані.

Молодий кобель, який на своєму короткому віку зазнав стільки лиха, болю та жаху, має навдивовижу лагідний, спокійний і добрий характер. За таке миролюбне сприйняття світу собаку назвали Філософом.

P.S. Нині працівники притулку для тварин “Милосердя” лікують Філософа у ветклініці та шукають можливості підняти його на ноги. Ви можете допомогти не лише фінансово, хоча лікування такої важкої тварини коштує дорого. Найкращим притулком для лагідного, миролюбного та терплячого Філософа стане любляча та дбайлива родина. Детальну інформацію можна отримати телефоном 096-916-01-08 (Наталія Кузнецова).

Схожі новини