Передплата 2024 ВЗ

Розпочалось засідання Тимчасової слідчої комісії по подіям в Мукачево

  • 17.07.2015, 15:39
  • 1 190

Розпочалось засідання Тимчасової слідчої комісії по подіям в Мукачево.

Про це на своїй сторінці в Facebook написав народний депутат від Радикальної партії Ігор Мосійчук.

“В першій частині заслуховуємо керівників силових відомств. Першим виступив заступник Генерального прокурора Юрій Столярчук. Після його виступу хотіли зробити засідання закритим, проте я заперечив. На моє глибоке переконання робота ТСК мусить бути максимально відкритою, щоб зняти в суспільстві напругу і дати якомога ширшому загалу інформацію про перебіг розслідування.

Питання відкритості засідання ТСК поставили на голосування, і під тиском все ж таки більшістю проголосували “за”.

Як би вирішили зробити засідання закритим, я пообіцяв вийти разом з пресою, щоб зняти кворум і таким чином не дати по тихому, за закритими дверима, проводити роботу ТСК”, — написав депутат.

Раніше ЗМІ повідомили, що Тимчасова слідча комісія Верховної Ради з розслідування обставин конфлікту в Закарпатській області збереться на засідання цієї п’ятниці, про це на своїй сторінці у Twitter написав народний депутат України Іван Крулько.

“ТСК щодо подій у Мукачевому відбудеться сьогодні, 17.07, на Садовій, 3а, 7 поверх. На засідання будуть запрошені ЗМІ”, — написав політик.

Народні депутати України на засіданні 14 липня прийняли постанову про створення ТСК з розслідування обставин конфлікту. ТСК очолив народний депутат фракції “Блок Петра Порошенка” Микола Паламарчук. До складу комісії делегували своїх представників усі депутатські фракції та групи.

Джерело: ІНФОРМАТО