Передплата 2024 «Неймовірні історії життя»

У Львові на території монастиря знайшли тіло вбитої 70-річної жінки

  • 05.07.2015, 13:45
  • 2 358

В монастирі св. Михаїла жінка виконувала роботи по господарству.

4 липня у Львові на території монастиря святого Архистратига Михаїла, шо на вул. Винниченка,22, знайшли тіло жінки з ознаками насильницької смерті.

«До нас приблизно о 14:00 зателефонував настоятель храму та повідомив про те, що на задньому подвір’ї монастиря виявлено тіло невідомої жінки», — розповіла речник міліції Львівщини Світлана Добровольська.

На місце виїхала слідчо-оперативна група, яка встановила, що загиблій було 70 років. Вона мешканка Івано-Франківської області.

«При огляді на тілі виявили синці. Речі та гроші не були викрадені», — зазначила Добровольська.

За її словами, тіло жінки скерували на експертизу, де з’ясовуватимуть причини смерті. Відкрите кримінальне провадження за ч.1 ст. 115 ККУ (умисне вбивство).

За інформацією видання Гал-інфо, яке посилається на джерела в ГУ МВС України у Львівській області, жінку зґвалтували і задушили. Однак підтвердити цю інформацію у прес-службі міліції Львівщини не змогли, бо ще немає результатів експертизи.

Останні кілька років жінка шукала притулок в різних монастирях на території України. В монастирі св. Михаїла вона виконувала роботи по господарству.

Схожі новини