Передплата 2024 ВЗ

Вартість весілля Віталія Свіщова перевищила його річний дохід

На забаві у наймолодшого депутата Львівської міської ради співав світова зірка Lou Bega. Гостей розважали Тіна Кароль, Джеджула, Даша Астаф’єва, Міла Нітіч.

У Львівській міській раді поменшало завидних холостяків. Минулими вихідними одружився наймолодший депутат Львівської міської ради, 23-річний Віталій Свіщов. Обраницею Віталія стала львів’янка Софія, з якою зустрічалися майже шість років. Весілля відгуляли у ресторані готелю «Ріксос-Прикарпаття», що у Трускавці. Запросили приблизно 150 гостей, серед яких були депутати Львівської міської ради від БПП «Солідарність». У ресторані гуляли два повноцінні дні, упродовж яких виступали відомі зірки.

Телефоную в цей готель, щоб дізнатися, скільки коштує весільний стіл на одного гостя. Адміністратор сказала, що найдешевший варіант — 1300 гривень за особу. Але це не межа: дехто замовляє забаву за 1800 гривень за одного гостя (без врахування алкоголю, солодощів, фруктів). Умова ресторану — якщо пригощати своїм алкоголем, то за кожну пляшку потрібно заплатити сто гривень так званого коркового збору. Фуршетний стіл — 300 гривень за особу, фруктовий стіл — 100 гривень за особу. За прибирання після весілля треба заплатити 10 тисяч гривень (якщо гуляєш два дні — 20 тисяч гривень).

Оформлення залу, в тому числі включаючи декорування квітами, коштує близько 30 тисяч доларів. Кілька пісень виконала світова зірка - Lou Bega (німецький музикант Давид Лубега), який відомий своїм хітом Mambo No 5. Експерти шоу-бізнесу кажуть, виступ Давида Лубеги на весіллі чи корпоративі коштуватиме 30 тисяч євро, плюс побутовий райдер (30% від суми гонорару).

Ведучими весілля були шоумени Джеджула та Віталька. Послуги ведучого коштують у діапазоні 2-6 тисяч доларів. Гостей розважали Тіна Кароль (її гонорар — 50 тисяч доларів), Макс Барських (20-30 тисяч доларів), Даша Астаф’єва (від 10 тисяч умовних одиниць), Міла Нітіч (3-5 тисяч доларів).

Журналіст “ВЗ” зателефонувала Віталію Свіщову, щоб привітати його з весіллям та уточнити деякі деталі святкування. Віталій подякував за привітання, але відмовився спілкуватися на цю тему.

“На весіллі Віталіка і Софії було так атмосферно і весело, що навіть я багато співав, - розповів “ВЗ” депутат Львівської міської ради від БПП “Солідарність” Петро Адамик. - Подарував молодятам гроші в конверті, бо вони витратилися на весілля. Як і більшість гостей серед депутатського корпусу, за своє проживання у готельному номері платив сам (найдешевший номер у “Ріксос-Прикарпаття” коштує дві тисячі гривень)”.

Віталій Свіщов - гравець ватерпольного клубу “Динамо-Львів”, водним поло займається з 2004 року. Його батько Олександр Свіщов — ветеран водного поло, бізнес-партнер винниківського підприємця Григорія Козловського (той був присутній на весіллі). У складі «Динамо» Віталій Свіщов тричі ставав чемпіоном України та одного разу бронзовим призером. Дворазовий володар Кубка України та переможець і призер престижних міжнародних турнірів.

У 2012 році отримав звання «Майстра спорту України з водного поло».

Наймолодший депутат Львівської міської ради входить у лави мільйонерів. Згідно з декларацією, у 2015 році його дохід становив два мільйони гривень. За грубими підрахунками, весілля депутата перевищило його річний дохід.

Віталій займає друге місце після депутата Назара Палідовича за кількістю задекларованих автомобілів (його сім’я має вісім авто). В особистій власності Віталія два автомобілі, одним з яких користується він сам, інший призначений для професійних потреб ватерпольного клубу «Динамо». Свіщов-молодший також має нерухоме майно — три квартири, які придбали його батьки, ще до одруження.

Як повідомляє сайт “Наші гроші”, Віталій Свіщов разом з іншими депутатами-колегами (бізнес-партнерами батька) отримав землю на зведення елітного помешкання у селі Підберізці, що за десять кілометрів від Львова.

Фото з відкритих джерел (соцмережі Instagram)

Схожі новини