Передплата 2024 «Добре здоров’я»

Наталка КАРПА: «Я — дружина Євгена Терехова. Але залишаюся Карпою».

Українська співачка вийшла заміж за Героя АТО Титанового Джексона.

Минулої неділі у Львові співачка Наталка Карпа вийшла заміж. Її чоловіком став Герой АТО Євген Терехов. До урочистої події Наталка готувалася особливо ретельно. Весілля мало свій девіз — «Кохання об’єднує. Схід і Захід разом».

Серед свідків були відомі персонажі — нардепи Володимир Парасюк та Андрій Лозовий, та представники шоу-бізнесу з боку нареченої: співачка Світлана Тарабарова (вона виходить заміж у жовтні. - Г. Я.), а також телеведуча і співачка Галя Шоколадка. Загалом дружбів було четверо і стільки ж дружок. На запитання журналіста “ВЗ”, чому так багато, Наталка відповіла, що це більш європейська традиція, але задовго до весілля “бачила” себе в оточенні великої кількості дружбів і дружок поруч, це красиво і ще й додаткова підтримка збоку.

Весілля відгуляли у тому ж місці, де і народилося кохання між нареченими, - в ресторані Sonata у рідному місті співачки. У новорічну ніч 2016 року пара у цьому ресторані танцювала свій перший танець. Відтоді закохані разом!

У день весілля наречена виглядала неперевершено - змінила три сукні. Одну — в етностилі від Мальви Чернишової, а потім дві традиційні весільні — від дизайнера Каті Кароль. До речі, Катя Кароль розробляла і стилістику всього декору для свята.

Сподобався усім і весільний дев’ятикілограмовий торт для молодят, який створили львівські кондитери у сіро-блакитних кольорах.

Народ веселився під музичний супровід під керівництвом фіналіста п’ятого сезону шоу «Голос країни» Аніса Еттеєба і його групи Cover Jam. На зіркове весілля були запрошені і українські виконавці. Кожен зі знаменитостей також дарував молодятам весільну мелодію у власному виконанні - Ivan NAVI, Світлана Тарабарова, Павло Табаков, група Navsi100. Привітали новоспечене подружжя і представники команди Наталки - продюсерського центру Karparation: групи “Шоколадка”, Glamberry, юна співачка Anastel…

Випити келих за здоров’я молодят і заспівати “Гірко!” прибули також телеведуча Соломія Вітвіцька, дизайнер Олена Даць, політики Ігор Мосійчук і Дмитро Ярош, письменник Василь Шкляр.

Розділити щастя молодят приїхала уся родина молодого — батьки Євгена, брати, сестри і маленька донечка Анічка.

- Хто він, цей чоловік, що зумів закохати у себе Наталку Карпу?

- Євген — радник міського голови Дніпра Бориса Філатова з допомоги воїнам АТО, - сказала журналісту “ВЗ” Наталка. - Він воював на передовій, отримав важке поранення. Титановий Джексон нагороджений орденом “За мужність” III ступеня. Попри те, що спілкується російською, більшого патріота, ніж мій коханий, не знаю. У нього є донечка. Коли дитині було три місяці, його мобілізували. Він пішов захищати Батьківщину, щоб не пустити агресора в Україну.

- Чому його називають Титановий Джексон?

- У соцмережах з’явився ролик, де Женя стоїть з депутатом Турчиновим і тримає зброю. Англійською сказав три фрази: “Ай ем Джексон. Ай ем Бетмен, ай ем Супермен”. Російські ЗМІ це підхопили і пояснили: “Американський най­манець вчить українських солдатів воювати”. З Жені зробили американського найманця. Тому і став Джексоном. А чому Титановий? Через важке поранення, внаслідок якого він отримав черепну травму. У його голові — 30-сантиметрова титанова пластина.

- Він уже був одружений?

- Так, був. Півтора року тому розлучився. У нього є донечка, яку він обож­нює. Якось мені Женя сказав, що не загинув в АТО лише тому, що його оберігав Господь і очі його донечки. Завжди перед собою бачив її погляд. Я познайомилася з цією маленькою принцесою. Вона — красуня, таткова копія. Я її полюбила, як і Женю.

- То тепер ви станете Тереховою?

- Ні, я — дружина Євгена Терехова, але залишаюся Карпою.

- Чи спланували уже весільну подорож?

- Так. Використаємо наш весільний подарунок — подорож у Париж! Нам її подарував засновник туристичної фірми “Феєрія мандрів”, мандрівник і наш друг Ігор Захаренко.

Перший танець молодята танцювали під пісню Джо Кокера You’re so beautiful. Під час весілля співочі гості влаштовували джем-сейшини і танцювальні батли. Наталка Карпа також заспівала з Євгеном Фешаком (Геником) їх спільну дуетну пісню «Ти пробач мені». “Родзинкою” весільної забави став танець молодої з батьком. Наталка Карпа записала пісню, під яку танцювала з татом, а на екрані одна за одною змінювалися дитячі фотографії української співачки та її родини.

Фото Віталія КАЧУРА

Схожі новини