Передплата 2024 «Добрий господар»

Шон Пенн зіграє у фільмі режисера Слабошпицького

Зірка Голлівуду матиме роль у стрічці «Війна очима тварин»

У фільмі "Війна очима тварин" Шон Пенн зіграє роль американського звукорежисера, який стає свідком початку війни... Фото thehindu.com.
У фільмі "Війна очима тварин" Шон Пенн зіграє роль американського звукорежисера, який стає свідком початку війни... Фото thehindu.com.

Дворазовий володар найпрестижнішої кінопремії «Оскар» (зокрема, за роль у фільмі «Ріка таємниць») Шон Пенн від початку повномасштабного вторгнення рф підтримує Україну. Тож не дивно, що Пенн зіграє одну з головних ролей у новій українській стрічці, що одержала назву «Війна очима тварин» (англійською — War Through the Eyes of Animals).

Як повідомляє The Hollywood Reporter, фільм стане своєрідною антологією, яка складатиметься з дев’яти історій. Їх спільна тема — війна, що триває в Україні. У дев’ятій, останній історії фільму, з’явиться Шон Пенн. Зірка Голлівуду зіграє роль американського звукорежисера, який 24 лютого 2022 року випадково стає свідком початку повномасштабної війни…

Зйомку влітку, прем'єра — взимку

Режисером фільму «Війна очима тварин» буде творець відомого фільму «Плем'я» (2014) Мирослав Слабошпицький. Зйомки стрічки відбуватимуться з літа 2023-го в Україні й Лос-Анджелес (Каліфорнія, США). Прем'єру заплановано на наступну зиму.

«Я захоплений можливістю взяти участь у цьому проєкті, — розповів Мирослав Слабошпицький. — Для мене честь працювати з чудовим актором, прекрасною людиною, одним із найбільших друзів України Шоном Пенном. Він був із нами, коли в лютому 2022 року почалася війна, і показав, як вона виглядає, у своєму документальному фільмі. Його підтримка для нас неоціненна».

«Усі розповіді нашого фільму базуються на реальних історіях, — додав продюсер стрічки „Війна очима тварин“ Олег Кохан. — Для нас дуже важливо, що такі актори, як Шон Пенн, не лише визнають жахливу реальність, яку ми показуємо, а й додають свій власний голос. Шон Пенн був очевидцем ситуації в Україні, і його не потрібно переконувати у важливості цієї теми. Він належить до тієї обраної групи зірок, які всією душею підтримують справи, у які вірять, і готові діяти».

Схожі новини