Передплата 2024 ВЗ

Чи зможе путін зробити те, що не встиг зробити Гітлер?

У світі продовжується дискусія: застосує путін ядерну зброю чи не застосує?

1. Що далі?

У нас немає часу, щоб довго розмірковувати, що далі робити.

Ми, українці, маємо усвідомити, що це наша країна, наша земля, і ми повинні пройти це випробування війною.

Багато народів пройшли таке випробування — перемогли і тепер процвітають як демократії.

Ця війна повинна була відбутися ще декілька століть тому, і зараз Україна була б могутньою, світовою країною.

Але ця історична місія випала нинішньому поколінню українців: зробити свою країну могутньою і незалежною, а народ — щасливим і заможним.

Для цього ми повинні перемогти і стати частиною світової спільноти!

Ми різні, у нас різні уподобання, ми по різному ставимося до того, що відбувається, але ми мусимо бути єдиними — як потужна європейська спільнота, яка творить свою історію.

Ми зобов’язані сконцентрувати усі свої зусилля на головному — перемозі, але при цьому маємо бути пильними і щодо внутрішніх ворогів, які причаїлися і готові в будь-який момент вдарити нам у спину.

Майже увесь світ нас підтримує і допомагає. Хто може, повинен взяти зброю в руки і захищати країну, хто не може зі зброєю в руках захищати свою країну — ставайте в ряди волонтерів, допомагайте усім, чим можете!

Не будьте байдужими!

Ми повинні переможно закінчити цю війну, щоб наші діти і онуки більше не знали ні «русского міра», ні російської мови, ні російських загарбників!

2.Корупція і російська агентура.

Щоб запровадити військову юстицію не потрібні зміни до Конституції, як дехто бідкається, достатньо змінити окремі положення чинного законодавства, і це багато що змінить та забезпечить юридичні гарантії прав і свобод наших захисників і членів їх сімей, а також допоможе виявити і знищити «п'яту колону».

Нам треба, крім путінських агресорів, перемогти ще — КОРУПЦІЮ і РОСІЙСЬКУ АГЕНТУРУ — це головні внутрішні вороги нашої країни і нашого народу!

Особливо небезпечні агенти путіна, яких роками ФСБ виховувало і просувало на найвищі державні посади!

Вони робили усе, щоб відбувся бліцкриг, і путінські орки провели парад на Хрещатику. А на трибуні ми несподівано для себе побачили б багатьох відомих людей, які, за командою своїх російських кураторів, першими одягли вишиванки і, на словах, стали активними поборниками української незалежності. Але перебуваючи при владі, робили усе, щоб підірвати і ослабити нашу незалежність.

Можна не сумніватись, що це саме вони планували вручити путіну ключі від України і вдарити чолом путінським гауляйтерам. Але у них нічого не вийшло і не вийде. Фіналом цієї геополітичної трагедії 21 століття буде наша Перемога і розвал росії.

росія повинна зникнути з політичної карти світу, а рашизм буде знищений, як ворожа людству ідеологія.

Але на сьогодні рашизм — це головна загроза людству! Світ повинен об'єднатись і перемогти це світове зло!

росію і її населення необхідно повністю ізолювати від світу, який повинен заборонити рашистам залишати територію росії. Вони несуть таку ж відповідальність за агресію перед людством, як і путін і його злочинне оточення.

3.Гітлер не встиг, а чи встигне путін?

Не повинно бути ні у кого будь-якого сумніву, що путін може застосувати ядерну зброю. Ядерна зброя не може бути спрямована проти якоїсь однієї країни — вона проти людства. Оскільки застосування путіним ядерної зброї проти будь-якої країни однозначно викличе зворотній ядерний удар по путінській росії.

У світі продовжується дискусія: застосує путін ядерну зброю чи не застосує?

На мій погляд, це шкідлива дискусія, оскільки немає ніяких сумнівів і не повинно бути, що путін однозначно застосує ядерну зброю, якщо ситуація буде загрозлива для нього, як правителя росії. До речі, він про це неодноразово вже заявляв. Мені здається, треба не дискутувати, застосує путін ядерну зброю чи ні, а, об'єднавши зусилля усіх країн, — не допустити такої можливості.

Мабуть, у світі немає жодної людини, яка б сумнівалась у тому, що Гітлер застосував би ядерну зброю, якби вона у нього була готова, напередодні повного краху третього рейху. У 20-му столітті людство було врятовано тільки тому, що гітлер не встиг завершити розробку і виготовлення ядерної зброї. Якби у нього була готова ядерна зброя, він би ні хвилини не сумнівався, чи застосувати ядерну зброю проти антигітлерівської коаліції, чи ні. Застосував би, без будь-яких вагань. Мало того, ядерна зброя в руках гітлера — змінила б історичний розвиток людства. Зараз важко прогнозувати, чим би це закінчилось. Ядерна зброя для гітлера була спасінням, але удача відвернулась від фюрера. путін теж може стати перед такою ж дилемою, оскільки крах рашизму невідворотно наближається.

Захоплення Запорізької атомної електростанції, однієї з найбільших у світі, та погрози путінських агресорів вчинити на ній вибух — це хіба не шантаж усього світу? Адже у разі підриву ядерних реакторів постраждає не тільки Україна, а вся Європа і світ. Хіба це не глобальна ядерна катастрофа?

4.Фукусіма 1: застереження.

Так сталося, що ще в 2011 році, через рік після трагедії, відвідавши зруйновану атомну електростанцію Фукусіма 1, я проїхав всю тридцятикілометрову зону відчуження і на власні очі побачив, яка це величезна катастрофа, не тільки для японського народу, але й для усього світу. Я та ще декілька українців були серед тих іноземців, яким влада Японії дозволила в'їхати у зону відчуження і побувати безпосередньо на території зруйнованої атомної станції Фукусіма 1 та побачити наслідки цієї трагедії.

Ми на спеціальному автобусі, який був максимально захищений від ядерного випромінювання, у спеціальних костюмах, проїхали без зупинки і виходу з автобуса територією зруйнованої станції і через 15 хвилин негайно виїхали звідти і швидко проїхали зону відчуження. Прибули в офіс енергетичної компанії, яка є власником цієї станції, пройшли усі необхідні процедури дезактивації і тільки потім почали усвідомлювати, що ми побачили.

Цю трагедію багато в чому можна було порівнювати з трагедією на Чорнобильській АЕС, але було і багато відмінностей.

Я особисто був біля одного з зруйнованих реакторів атомної станції Фукусіма 1 — це повністю випалена територія, там нічого не залишилось, побачив зону відчуження — сотні тисяч людей були виселені з зараженої території. Коли ми їхали по цій зоні відчуження, складалося враження, що люди тільки вийшли з будинків, ресторанів, закладів культури, які зустрічалися на нашому шляху. За весь час від атомної станції до блок-поста, який закриває проїзд на заражену територію, ми не побачили жодної живої душі, не було видно ні тварин, ні птахів — повністю мертва територія.

На Фукусімі 1 були пошкоджені вибухами тільки три з шести ядерних реакторів і вихід радіації був значно локалізований, але наслідки були катастрофічними. Один з реакторів, який я бачив, був повністю зруйнований, але, як нам казали, система захисту частково спрацювала і значно зменшила витік радіації. Інші три реактори цієї станції були розташовані далі від океану і не постраждали від землетрусу й цунамі. Не постраждала і атомна станція Фукусіма 2, яка знаходиться на відстані 12 км від Фукусіми 1 і значно вище над рівнем океану.

Тут треба доповнити, що ядерні реактори на Фукусімі 1 не були навмисно зруйновані вибухом, а в результаті техногенної катастрофи, певною мірою спрацювала система безпеки реакторів.

5.Ядерні реактори як гібридна ядерна зброя.

Пошкоджені ядерні реактори на Фукусімі 1 були набагато меншої потужності, ніж реактори на Запорізькій АЕС. Тут кожен з шести реакторів має потужність приблизно вдвічі більшу від реакторів японської Фукусіми 1.

Фахівці не виключають, що у разі підриву ядерних блоків Запорізької АЕС катастрофа може мати планетарні наслідки. Те, що робить путін, — це чистої води тероризм.

Що чи чого світ чекає?

Сподіватись на ООН чи МАГАТЕ — нераціонально. Мабуть, потрібно задіяти інші механізми боротьби з тероризмом світового масштабу. А захоплення Запорізької АЕС і ядерний шантаж путінськими орками — це тероризм світового масштабу.

Впевнений, ніхто не сумнівається, що команду захопити Запорізьку АЕС і шантажувати світ ядерною катастрофою на атомній стації - це пряма команда путіна. Ніхто інший в росії, без такої його команди, не наважився б здійснити дії, які в міжнародному праві кваліфікуються, як тероризм. У цьому випадку путін може послатись на те, що це не застосування ядерної зброї, а техногенна катастрофа, а хто її спричинив — треба створити міжнародну комісію.

На жаль, і тут ми повинні усвідомити, що захоплення Запорізької АЕС стало можливим значною мірою через співучасть у цьому зрадників, які значно допомогли агресорам.

Але, будемо сподіватись, світ знайде можливість перемогти терористів і не допустити ядерної катастрофи, а також припинити цей ядерний шантаж.

Схожі новини