Передплата 2024 «Добрий господар»

Чи увійдуть російські танки в Єрусалим?

На перший погляд, питання абсолютно абсурдне, зі сфери хворобливої фантазії

Але хіба три місяці тому питання, чи підуть російські танки на Київ або чи будуть знищені приміські чудові спальні міста разом з їх багатотисячним населенням - Буча, Ірпінь, Бородянка - могли звучати як не абсурдні?

Або чи буде стерте з лиця землі прекрасне приморське місто Маріуполь і заживо заморені голодом і знищені ракетами, фосфорними бомбами й іншою смертоносною зброєю десятки тисяч мирних мешканців цього міста, або що російська артилерія та авіація знищать Чернігів, Харків, Охтирку та багато інших українських міст і сіл, замордують, зґвалтують тисячі українок або уб’ють десятки тисяч мирних українців?

Переважна більшість українців ще три місяці тому, не вагаючись, відповіла б на такі питання абсолютно однозначно - такого не може бути, росіяни не можуть вчиняти проти українців такі звірства.

А насправді вийшло, що можуть.

росіяни довели усьому світу, що вони набагато жорстокіші, ніж гітлерівці. Вони - рашисти. І для них не існують ні кордони, ні закони, ні мораль, ні совість.

Приблизно 5-8 років тому в росії на пропозицію путіна почали обговорювати необхідність підготувати для учнів молодших класів універсальні підручники. На думку путіна, необхідно було підготувати підручники не тільки з історії - потрібна ціла низка нових підручників, в яких були б відсутні подвійні стандарти. Що це за стандарти - ніхто не знає, але можна здогадуватись. путін декілька разів виступав на історичну тематику і висловлював своє ставлення до деяких загальновизнаних історичних фактів. Під подвійними стандартами, можливо, він розуміє історичні факти, які не враховують його особисте до них ставлення. Іншими словами путіну кортить переписати історію, історичні події з урахуванням його особистого ставлення до цих історичних фактів і подій.

Якщо повернутись до універсального підручника з історії, то в ньому факти треба викладати так, як їх розуміє сучасне населення росіі і особисто путін.

В Інтернеті було жваве обговорення начебто такого підручника для 4-5 класів, який і був підготовлений з урахуванням деяких особливостей, пов’язаних з історичною інтерпретацією подій путіним. росія - це не тільки батьківщина владіміра владіміровіча, але й колиска людства, як зазначено в цьому підручнику. І далі: Саме з росіі пішли у світ - юдаїзм, християнство та іслам. росія подарувала усьому людству Віру в Єдиного Бога. росіяни були народом Божим, поки Святу Землю у росіі не відвоювали євреї. Руський нарід - старший брат усіх народів на світі, і тільки Китай, Іран та Індія - брати-близнята. Після завоювання юдеями в 1250 році до нашої ери староруського міста Русска Оселя, який був заснований воєводою Кияном, його перейменували в Єрусалим. русска Оселя, насправді Єрусалим, був заснований «руськими». Саме їх Бог вибрав для заснування цього міста, щоб зберігати Скрижалі Заповіту, який євреї тимчасово відвоювали у «руськіх». Як стверджують автори деяких публікацій, на таких історичних сентенціях і побудований був проєкт цього підручника історії, а інформація про «руський» Єрусалим - це лише невелика частина цього історичного маразму.

Правда, є інформація про те, що п’ять років тому міносвіти росії відмовилось від ідеї єдиного підручника з історії, але для нас є цікавим і важливим його зміст.

П’ять років тому відмовились від єдиного підручника з історії, але це не означає, що зараз не можуть його затвердити. Все залежить від політичної кон’юнктури і бажання путіна.

На прикладі цього підручника можна здогадатись, на яких історичних подіях росіяни збирались навчати своїх дітей.

Після незаконного захоплення росією українського Криму в 2014 році, відома російська співачка-патріотка Жана Бічевська гастролювала по росії з супер патріотичною піснею. Деякі рядки цієї пісні мовою оригіналу:

«Возвратит Россия Русский Севастополь, станет снова русский полуостров Крым, Наш Босфор державный, наш Константинополь. И святыня мира Иерусалим».

Тобто, як стверджують автори публікацій, внесення до цього підручника як вільної від подвійних тлумачень єдиної історичної правди «факту», що Єрусалим «руське» місто, набуває гарантованого історичного обґрунтування, оскільки цей «факт» оспівується в піснях.

«руське» населення зомбують такими «історичними фактами», такими піснями. Після накачування дітей такими «історичними фактами» залишається тільки дочекатись, коли ці діти виростуть до призовного віку, після чого на їх шиї треба надіти автомати Калашнікова, сформувати з них готові бойові тактичні групи, вказати чергову країну для захоплення, і російська армада кинеться знищувати ту чи іншу країну, яку їм вкаже фюрер. Тому питання, чи увійдуть російські танки в Єрусалим, не є на даний час риторичним - воно за певних умов може бути реальним.

Що це за певні умови?

Ні для кого не секрет, що путін задля формування нової спільноти рашистів, сформував колосальний за своєю потужністю і ефективністю державний пропагандисткий ресурс.

Ніхто не знає, що у нього в голові. Будь-які його ідеї, навіть якщо вони відверто божевільні, це населення, яке і сформоване пропагандистським ресурсом, буде виконувати і палко підтримувати. Достатньо прямої вказівки вождя, і проєкт цього підручника з історії для учнів 4-5 класів стане головним предметом і основою усієї пропагандисткої кампанії, яка усією своєю потугою дуже швидко переконає населення, що Єрусалим - це руське місто, яке вони заснували, але євреї тимчасово його завоювали.

І стане Єрусалим - «колибєлью» російського населення.

путін, рашизм - це загроза планетарного масштабу. І чим швидше це усвідомлять країни, які поки що не приєднались до антипутінської коаліції, тим буде краще, тим швидше ця загроза людству буде переможена українським народом з допомогою світової спільноти.

Тому питання, чи увійдуть російські танки в Єрусалим, я б залишив поки що відкритим. Усе зараз залежить від українського народу і його Збройних сил, що героїчно стоять на шляху рашиського божевілля, яке може перекинутись на усю Європу і на увесь світ.

Читайте також: Так путіна ще ніхто не принижував

Схожі новини