Передплата 2024 «Добре здоров’я»

Країну "закрив" на карантин, а сам - на забаві без маски...

Фото скандальної вечірки потрапило у ЗМІ. Опозиція погрожує президенту Аргентини імпічментом

У Аргентині вибухнув «масковий» скандал. Тамтешні ЗМІ оприлюднили фото забави, організованої президентом країни Альберто Фернандесом із нагоди уродин його дружини. Вечірка, на якій усі гості були без масок, відбулася під час суворого локдауну, запровадженого Альберто Фернандесом через пандемію COVID-19. Як інформує Bloomberg, опозиція погрожує президенту Аргентини імпічментом.

Фото, яке оприлюднили аргентинські телеканали й газети, було зроблено у липні 2020 року. Вечірка з нагоди уродин першої леді Аргентини Фабіоли Яньєз відбулася у президентській резиденції на околиці Буенос-Айреса. Президентське подружжя та усі гості були без масок… «Звісно, президент припустився помилки. Це не мало статися, це було неправильно», — визнав речник Офісу президента Сантьяго Кафієро.

Лідери опозиційних партій Аргентини оголошують про початок процедури імпічменту: мовляв, президент Альберто Фернандес, який запровадив у країні суворий карантин, нахабно його порушив… У березні 2020 року президент Фернандес запровадив у Аргентині карантин, який був одним із найжорсткіших у світі. Зокрема, було заборонено відвідування парків, внутрішні й міжнародні поїздки, а також товариські вечірки.

За даними опитування компанії Management&Fit, рівень підтримки дій Альберто Фернандеса на початку локдауну становив 57%, а зараз це лише 34%.

Читайте також: Євро замість фунта шотландці не хочуть

Схожі новини