Передплата 2024 «Добра кухня»

Принц Гаррі: «Я боявся, що повториться історія Діани»

Британський принц Гаррі (молодший син принцеси Діани й принца Чарльза) дав ексклюзивне інтерв’ю відомій американській телеведучій Опрі Вінфрі

Перед тим, як показати повну версію розмови, телеканал CBS розмістив у соцмережах два 30-секундні «трейлери».

За словами Гаррі, він бояв­ся, що через надмірний інтерес британських медій до їх­нього з дружиною приватно­го життя «історія Діани по­вториться». (Мати Гаррі, принцеса Діана, у серпні 1997 року загинула в автоката­строфі у Парижі. Автомобіль, у якому перебували Діана та її партнер Доді Аль-Фаєд, переслідували «папараці»). Саме тому, мовляв, принц Гаррі та його дружина Меган Маркл відмовилися від вико­нання обов’язків членів коро­лівської родини.

«Я відчуваю полегшення й щастя, що сиджу тут, розмовля­ючи з вами, поруч із моєю дру­жиною», — розповів Гаррі. Принц мав на увазі тиск, пов’язаний з життям під постійним наглядом надокучливої преси.

«Можна тільки уявити, як важко було Діані, — додав Гаррі. — Протягом усіх тих років мати проходила через ці речі сама… Мені й Меган було неймовірно важко. Але ми принаймні має­мо одне одного».

Нагадаємо, на початку 2020 року принц Гаррі та його аме­риканська дружина Меган Маркл несподівано оголосили про свій намір піти «у відстав­ку». Дали зрозуміти, що відмов­ляються від статусу членів ко­ролівської родини через те, що хочуть вивільнити своє приват­не життя з-під контролю медій, які, за словами Гаррі, створили у Британії «токсичну» атмосфе­ру.

За домовленістю з монар­шою родиною, протягом року Гаррі й Меган могли перегля­нути своє рішення. Вони цього не зробили: кілька днів тому пові­домили, що до «королівського» життя не повернуться… Гаррі й Меган, що одружилася 2018 року, живуть зі своїм маленьким сином Арчі у Каліфорнії (США). Кілька тижнів тому подружжя оголосило, що чекає на другу дитину.

Ведуча популярного ток-шоу Опра Вінфрі — подруга герцо­гині Меган, яка до одруження з Гаррі була кіноакторкою. Вінф­рі була присутня на їхньому ве­сіллі.

Схожі новини