Передплата 2024 «Добрий господар»

Прем'єр-міністр Канади обіцяє забезпечити провал політики Путіна щодо України

  • 16.07.2014, 14:37
  • 920

Прем'єр-міністр Канади Стівен Харпер пообіцяв забезпечити провал політики Президента Росії Володимира Путіна щодо України

Про це йдеться в повідомленні прес-служби прем'єра Канади з посиланням на його заяву, пише РБК-Україна.

"Канада буде продовжувати підтримувати народ України і готова прийняти подальші заходи, якщо Росія продовжить йти цією небезпечною дорогою. Рішучість українського народу боротися за свою свободу і незалежність не має меж, і ми знаємо з історії, що кожен, хто ставить своєю історичною місією повернути час назад, як робить це пан Путін, наприкінці терпить завжди невдачу. Ми зробимо все від нас залежне, щоб забезпечити його провал ", — заявив Харпер.

За його словами, міністр закордонних справ Канади Джон Берд вирушить у Центральну і Східну Європу, де обговорить політику Росії щодо України.

"Останні події в Україні становлять великий інтерес для наших союзників по НАТО в регіоні. Коли велика держава діє таким чином, настільки агресивним, мілітаристським і імперіалістичним, це являє собою серйозну загрозу для миру і стабільності у всьому світі, і ми всі визнаємо глибину і серйозність цієї загрози ", — зазначає Харпер.

Схожі новини