Передплата 2024 «Неймовірні історії життя»

Шойгу збрехав міністру оборони США..

  • 29.04.2014, 17:46
  • 1 010

Державна прикордонна служба України не підтверджує факт відведення російських військ від українського кордону

Про це повідомили в прес-службі прикордонного відомства у вівторок, передає Інтерфакс-Україна.

"Зараз рано коментувати ситуацію, оскільки її варто ретельно відстежити, адже відведення військ — це справа не однієї години. Проте станом на другу половину дня понеділка ми спостерігали поблизу кордону російські літаки, вертольоти, іншу військову техніку", — зазначили в ДПС.

Як повідомлялося, 28 квітня глава Міноборони РФ Сергій Шойгу в розмові з міністром оборони США Чаком Хейгелем заявив про повернення російських військ у місця їхньої дислокації.

"Як тільки українська влада заявила про відсутність намірів використовувати регулярні військові частини проти беззбройного населення, російські підрозділи було повернено в місця їх постійної дислокації", — повідомило Міноборони РФ.

У розмові з Хейгелом Шойгу заперечував присутність на українській території російських диверсійно-розвідувальних груп, що дестабілізують ситуацію в південно-східних регіонах.

Російський міністр заявив, що перспектива "силових дій проти мирного населення змусила російську сторону оголосити про початок масштабних військових навчань на національній території в регіонах, прилеглих до кордонів з Україною".

Джерело: Українська Правда

Схожі новини