Передплата 2024 «Добре здоров’я»

«Перемога українців – моральна допомога всім нам і хлопцям/дівчатам у ЗСУ»

Продюсер Ігор Кондратюк пояснив, чому цьогоріч українцям важливо виграти конкурс

Уже сьогодні, 14 травня, відбудеться грандіозний фінал пісенного конкурсу "Євробачення-2022". Після оголошення результатів перших двох етапів пісенного конкурсу, оргкомітет нарешті зміг озвучити порядок виступів артистів у гранд-фіналі.

Українські музиканти з Kalush Orchestra знову опинилися у першій частині конкурсу. Якщо у півфіналі колектив виступав під номером 6, то у фіналі їм дістався номер 12.

Цього року українські музиканти є головними претендентами на перемогу у конкурсі. Щодня ставки букмекерів на їхній виграш зростають.

Продюсери і букмекерські контори ще ніколи так чітко не називали майбутнього переможця. На їхню думку, наступний конкурс «Євробачення» пройде в Україні! Відрив за очками між українською групою Кalush Orchestra та іншими учасниками конкурсу, вважають букмекери, буде суттєвим - на користь наших.

Та, попри наші очікування, песимісти переконують, що Україні перемога Kalush Orchestra не потрібна. А ще вважають, що «ставки» буде завищено і навіть якщо Kalush Orchestra переможе, то цю перемогу нашим хлопцям буде присуджено лише тому, що в Україні йде війна.

Натомість відомий український продюсер Ігор Кондратюк має іншу думку. Продюсер проаналізував прогнози букмекерів. За словами шоумена, сьогодні ймовірність перемоги України на конкурсі становить 59%. І пояснив, чому цьогоріч так важливо виграти конкурс.

- Кожна перемога українців зараз – то моральна допомога всім нам і хлопцям/дівчатам у ЗСУ, - каже Ігор Кондратюк. - «Євробачення» завжди звинувачували у заполітизованості, тоді чому цього року має бути виняток?

Читайте також: Євробачення 2022: став відомий порядок виступів

Схожі новини