Передплата 2024 ВЗ

З 14 жовтня у Львові скасують усі масові заходи

18 жовтня школярів відправлять на тижневе дистанційне навчання, щоб розірвати ланцюг хворих

З 14 жовтня, у Львові будуть запроваджені деякі карантинні обмеження, «червоної зони» не буде, бо таке рішення — за урядом. Як сказав на брифінгу голова Львівської ОТГ Андрій Садовий, з 14 жовтня будуть скасовані усі масові заходи — концерти, фестивалі, свята. Будуть проводити лише невеликі ділові конференції, і то за умови, якщо всі учасники мають паспорти вакцинації. Також на таких заходах будуть дотримані усі заходи — масковий режим, сканер температури.

Садовий сказав, що перепусткою на футбольний матч на «Арена Львів» буде паспорт вакцинації або тест на коронавірус. Усі решта, які придбали квитки змушені будуть дивитися матч по телевізору.

Читайте також: Квитки на вівторковий матч збірної продано майже повністю

За словами Садового, на Свято Покрови і День захисника України у Львові буде церемонія покладання квітів, проте з дотриманням карантинних вимог: масковий режим.

Заклади бізнесу працюватимуть з усіма карантинними вимогами. У перспективі у місті не можна буде зайти ні в кафе, ні в супермаркет без паспорта вакцинації чи дійсного ПЛР-тесту.

18 жовтня школярів 5−11 класів відправлять на тижневе дистанційне навчання, щоб розірвати ланцюг хворих. Школярі 1−4 класів та вихованці садочків вчитимуться в офлайні.
Усі вищі навчальні заклади Львова з 18 по 31 жовтня мають перейти на онлайн-формат.

12 або 13 жовтня, у Львові відбудеться ще одне контрольне засідання комісії з надзвичайних ситуацій, аби напрацювати подальші кроки щодо карантину.

Читайте також: У лікарнях доставляють ліжка у коридорах! Але люди вперто не вакцинуються…

Схожі новини