Передплата 2024 «Неймовірні історії життя»

Замовила кілера для колишнього чоловіка

На Волині затримали 36-річну жительку села Ладинь колишнього Любомльського, а нині Ковельського району

Попалася вона після того, як найняла кілера для свого колишнього чоловіка. На щастя, той живий. А правоохоронці з’ясовують, що стало причиною влаштування кривавого фіналу для колишнього благовірного.

У Ладині — лише дві сотні жителів. Нині там тільки й мови про те, що Алла (так назвемо підозрювану) «вчудила». Кажуть, від неї можна було че­кати різного, але щоб таке!

Вона замужем була спочатку за іншим — за Юрою. Сина йому народила, — роз­повідають люди. — А чоловік мав нирки хворі. То він так дорогою до лікарні на ге­модіаліз й помер, не діждався процеду­ри. А вона другий раз заміж вийшла за хлопця з сусіднього села — Андрія. Як по­женились, то спочатку ніби й все добре було. Але потім між ними як чорна кішка пробігла.

Із сімейних катавасій сусіди спочат­ку посміювались. Бачили: тільки па­рочка хильне зайвого — вже між ними конфлікт. Сварилися за дрібниці, але з кожним разом конфлікт наростав. Поки спільно жили, і гроші тримали спільно. Потім стали одне одному дорікати. На­чебто Андрій купив дружині за свої гро­ші телефон, а у сварці забрав… Щоб помститися, та взяла й поліцію викли­кала. Виникали й інші ситуації. Врешті-решт Алла подала на розлучення, їхній шлюб офіційно розірвали, й подружжя роз’їхалося.

Повернувся Андрій у батьківську хату в селі Олеську. Але й тут стало неспокій­но.

Та він в нас не дуже врівноважений, скандальний, — кажуть односельчани. — Як вернувся від жінки, став дебоширити. Навіть матері якось від нього дісталося. А це два місяці Андрія видно не було, бо поїхав жити деінде.

Може, бив жінку, того й не склалося сі­мейне життя? — перепитую у людей.

— Ой, то вона його швидше могла вда­рити, — сміються.

Аж тут всіх ошелешила новина: ко­лишня жінка Андрія «замовила» — зна­йшла кілера, який погодився вби­ти чоловіка за 10 тисяч гривень. «За що?» — у всіх не вкладалося у голові. Правоохоронці поділилися деталями справи.

Вона, використовуючи особисті доку­менти чоловіка, неодноразово оформля­ла та отримувала на його ім’я кредити, — повідомили у Головному управлінні На­ціональної поліції у Волинській області. — Мова про суму близько 200 тисяч гри­вень. Щоб їх не повертати, жінка виріши­ла чоловіка позбутися. І підшукала для цього виконавця.

Аби врятувати життя жертві, опера­тивники управління стратегічних роз­слідувань у Волинській області разом зі слідчими провели спецоперацію. Інсце­нували вбивство, після якого організу­вали зустріч замовниці з вигаданим кіле­ром у Володимир-Волинському районі. Жінці пред’явили докази «смерті» Ан­дрія. Та пораділа жінка недовго — її відра­зу затримали.

Жінці вже повідомили про підозру в організації замаху на вбивство, вчинене на замовлення. За це Аллі світить чима­лий термін за ґратами. Слідство триває. А чоловік дякує поліцейським, що вряту­вали йому життя.

Читайте також: Відсидів за смерть батька. І добив матір…

Схожі новини