Передплата 2024 «Добра кухня»

Зеленський доручив Єрмаку організувати зустріч із Путіним

Президент Володимири Зеленський заявив, що наразі все йде до того, що зустріч з президентом Росії Володимиром Путіним відбудеться

Про це Зеленський сказав на брифінгу 26 квітня.

«Мені здається, що все йде до того, що ця зустріч відбудеться».

Зеленський нагадав, що запропонував Путіну зустрітися на Донбасі. За його словами, президент РФ «підтвердив бажання зустрітися, але запропонував побачитися у Москві».

Зеленський розповів, що «вже дав завдання керівнику Офісу президента Андрію Єрмаку, щоб він сконтактувався з адміністрацією президента Путіна і разом визначили терміни і місце чи місто», де президенти зможуть зустрітись.

Зеленський також висловив думку, що «головне — це суть, про що, а де, коли — це вже деталі».

Читайте також: Зеленський відповів на пропозицію щодо зустрічі з ватажками «ЛДНР»

Водночас у Кремлі заявили, що не мають відомостей щодо дати, місця та деталей зустрічі між президентами.

Про це заявив прессекретар президента Росії Дмитро Пєсков, передає ТАСС.

На запитання журналістів, де і коли може відбутися зустріч президентів Володимира Зеленського та Володимира Путіна, речник останнього Дмитро Пєсков зауважив: «Ні, поки деталей немає.»

Нагадаємо, президент Володимир Зеленський заявив, що готовий зустрітись із російським президентом Володимиром Путіним «у будь-якій точці українського Донбасу» та запевнив, що Україна не боїться Росії.

Путін натомість запропонував зустрітися Зеленському в Москві «в будь-який зручний час», але відмовився обговорювати проблему Донбасу. Він наполягає на тому, що Київ має вести перемовини із керівниками так званих «республік».

Схожі новини