Передплата 2024 «Неймовірні історії життя»

Чиновники Зеленського скуповують землю

Не­щодавно в елітному котедж­ному містечку на Новообу­хівській трасі під Києвом Тимошенко придбав феше­небельний будинок

Передвиборчі розмови про аскетичне життя членів президентського почту є байками для наївних. У цьому вкотре переконуєшся, коли отримуєш чергові звістки про купання Зе!-обслуги у розкошах.

Цього разу під мікро­скоп громадських ак­тивістів потрапив за­ступник керівника Офісу президента Кирило Тимошен­ко. А привернув він увагу до себе новими маєтками. Не­щодавно в елітному котедж­ному містечку на Новообу­хівській трасі під Києвом Тимошенко придбав феше­небельний будинок, який ці­нять у 10 млн грн. А ще набув 27 арів землі. Кілька місяців перед тим радник президента купив ще шість арів.

Політолог Андрій Смолій так прокоментував привіль­не життя правої руки прези­дента: «А ми то думаємо, чому вони з таким задоволенням пустили гроші ковідного фон­ду на дороги! Ті дороги ко­штують удвічі дорожче, ніж раніше, а „відкати“, кажуть, виросли до 40% за кожен кі­лометр. Тепер все стає на свої місця. Оборудка вдалася. Тепер влада Зеленського бе­реться за створення „вакцин­ного фонду“. Треба ж прику­пити ще будинків для кожного чиновника ОП…»

Схожі новини