Передплата 2024 «Добре здоров’я»

Зґвалтування у Кагарлику: підозрюваним поліцейським обрали запобіжний захід

Засідання у справі Сулими і Кузіва проходило в закритому режимі. Як наслідок, суд відправив їх під арешт на два місяці без права внесення застави

Як повідомляє hromadske, адвокат Суліс виніс пропозицію про те, щоб засідання проходило в закритому режимі — прокурор підтримав.

Пізніше стало відомо рішення суду: Сергія Сулиму було вирішено відправити під арешт на два місяці без права внесення застави.

Аналогічний вердикт був винесений і для Миколи Кузіва, хоча він не визнав свою провину, а під час засідання ховав обличчя за папером. Також у нього були розбиті кисті рук.

Нагадаємо, поліцейських Кагарлицького відділу поліції в Київській області підозрюють у зґвалтуванні молодої жінки. Керівництво відділу поліції відсторонено, а сам він розформований.

Затриманими виявилися 29-річний оперуповноважений Сергій Сулима і 35-річний начальник сектору кримінальної поліції Микола Кузів.

Читайте також: Поліцейське свавілля на Київщині: жертва зґвалтування розповіла, як все було насправді

З'ясувалося, що підозрювані в зґвалтуванні поліцейські Кагарлицького відділу поліції за час служби не зробили нічого корисного, а один із них вже мав дисциплінарне покарання.

Також поліцейські з Кагарлика, які підозрюються в зґвалтуванні, можливо, уникли переатестації під час реформи поліції.

Заступник глави МВС Антон Геращенко зазначив, що потерпіла жінка сама зателефонувала до поліції. Після чого підозрювані Микола Кузів та Сергій Сулима були затримані. Він назвав подію «жахливою та неприпустимою» ситуацією.

Схожі новини