Передплата 2024 «Добре здоров’я»

"Зеленський - це єдина реальна перемога Москви, якій потрібна вся Україна", - Андрій Піонтковський 

Прихід до влади в Україні Володимира Зеленського у 2019 році стала єдиною реальною перемогою Москви у ході війни, розв’язаної у 2014 році.

Про це у своїй статті «Штабні ігри» на сайті «Каспаров.ру» пише російський політолог і публіцист Андрій Піонтковський. Він переконаний, що процес капітуляції України, відбувається буквально на наших очах в режимі реального часу.

«Зеленський» — це єдина реальна перемога, отримана Москвою в ході розв’язаної нею у 2014 році 4-ї світової війни. Крим, Новоросія, Лугандонія — це все були поразки. Їм завжди була потрібна вся Україна", — наголошує Піонтковський.

«У столітній історії ЧК-НКВД-ГПУ-КГБ-ФСБ „Зермак“ — одна з найблискучіших операцій цієї безсмертної організації. Перемога, досягнута на кінчику брехливого язика, майже без застосування грубої сили», — зазначає російський політолог.

Він вважає, що Путіну тепер не потрібен навіть президент США Трамп для скасування санкцій. Бо все зробить президент України.

«Для цього у них є набагато більш ефективний інструмент — президент України. Вся геніальність кремлівської спецоперації „Зермак“ полягає в тому, що всі стадії капітуляції України проводяться і будуть проводитися не похмурим гауляйтером України Медведчуком, а всенародно обраним чарівним президентом-витівником і його продюсером. Про які санкції може йти мова ?! Не може ж Захід бути більш проукраїнським, аніж саме українське керівництво», — пише Піонтковський.

Політолог детально перераховує кроки реалізації кремлівської спецоперації для капітуляції України зсередини. Це, зокрема, контроль над телебаченням і нейролінгвістичне навіювання українському суспільству кремлівських меседжів про Майдан як державний переворот, внутрішній конфлікт; про постмайданівську владу як «криваву партію війни»; про перемогу на виборах «світлої партії миру». Нав'язування українцям комплексу провини: треба просто перестати стріляти.

Далі — легалізація в українському правовому і політичному полі російського військово-терористичного плацдарму ОРДЛО. «Без п'яти хвилин сенатор, якийсь терорист Родіон відверто диктує Україні свої вимоги: «Якщо ви не погодитеся на Консультативну Раду, то ніколи не дочекаєтеся від нас припинення вогню», — наголошує Піонтковський.

«Розведення сторін», яке плавно переростає під керівництвом нового міністра оборони у відступ ЗСУ з лінії зіткнення сторін, що відкриває раковій пухлині ОРДЛО, а з нею і братським вірусологам шлях вглиб країни", — перераховує далі автор.

А також захоплення прокурорської та судової систем, тотальна зачистка (арешти) патріотичних лідерів і активістів — наголошує Андрій Піонтковський.

Схожі новини