Передплата 2024 «Неймовірні історії життя»

Зеленський у Золотому поспілкувався з "вчителями" неіснуючої школи, які у 2014-му підтримували бойовиків

Президент України Володимир Зеленський під час візиту до Золотого Луганської області поспілкувався з "вчителями", які у 2014 році потрапили на одне фото з бойовиками.

Так, в мережі знайшли докази того, що деякі з «вчителів», з якими зустрічався президент, в 2014 році підтримували на сепаратистських мітингах терористичні угруповання.

Відповідне фото розмістив на своїй сторінці у Facebook користувач Юрій Колесніков.

«Два історичні фото „вчителів Луганщини“. До громадяночки у рожевому ще можуть бути запитання, але у чорному — та сама. І, так, Володимире Зеленський, ви — ЛОХ. Причому повний і невиліковний», — написав він.

Президент, зокрема, провів на Донбасі два дні і встиг поспілкуватися з вчителями школи, яка, як стверджують користувачі соціальних мереж, не існує, передає телеканал «Прямий».

За наявною інформацією, вчителі неіснуючої школи попросили Володимира Зеленського відвести війська з Донбасу. Про те, що такої школи в Золотому вже немає і самі вчителі в 2014 звали Путіна і агітували за Росію, написав у Twitter користувач з ніком Himikus.

«Зеленський поспілкувався з „вчителями“ неіснуючої школи і ті його попросили відвести ВСУ з Донбасу. Як вже цей бл@дський цирк задовбав! Актор, який грає роль президента вирішує нашу долю, долю країни з акторами, які грають роль вчителів», — написав у підписі до опублікованих знімків користувач мережі.

Те, що школа вже не існує підтвердив інший користувач dneprlena.

«Бачу, що школа Золотівська ЗОШ I-II ступенів № 7 ліквідована. Тип реорганізації — приєднання. Розумію, що школу до когось приєднали. Ліквідатор Донцова Марина Анатоліївна. Її декларація Луганська обл, Попаснянська РДА, нач. відділу освіти, подана 28.03.2019», — зазначає користувач.

Також користувач з ніком Faberum навів витяг з Єдиного держреєстру реєстрації підприємств та підприємців, де є відповідний запис.

Схожі новини