Передплата 2024 «Неймовірні історії життя»

Кривоноса призначено на посаду заступника секретаря РНБО

  • 12.03.2019, 14:55
  • 1 022

Президент Петро Порошенко підписав указ про призначення полковника Сергія Кривоноса заступником секретаря Ради національної безпеки і оборони.

Про це 12 березня повідомляє прес-служба Адміністрації президента.

«Порошенко підписав указ про призначення полковника Сергія Кривоноса заступником секретаря Ради національної безпеки і оборони та вручив новопризначеному заступнику Секретаря Ради національної безпеки і оборони службове посвідчення», — зазначили у відомстві.

Під час зустрічі, з новопризначеним заступником секретаря РНБО, Порошенко сказав, що у Кривоноса є «абсолютна нетерпимість до корупції».

«І це є моє президентське доручення. Нульова толерантність до корупції, щоб ми рішучими діями захистили армію, оборонний комплекс від будь-яких проявів нападів, або недовіри», — додав він.

За словами Порошенка, РНБО має зміцнити довіру суспільства і міжнародних партнерів до оборонного комплексу.

Також він відзначив, що наразі «є величезний суспільний запит на це призначення».

Порошенко доручив Кривоносу активізуватися у питанні «переозброєння ЗСУ, інших збройних підрозділів, питань військово-технічного співробітництва, поглибити координацію діяльності територіальної оборони, посилити взаємодію в рамках співпраці України з НАТО».

Новопризначений заступник Секретаря РНБОУ Сергій Кривонос подякував Президентові за довіру та запевнив в своїй рішучості протидіяти корупції в оборонному секторі.

«Я дякую за можливість продовжити шлях воїна. Завдяки вашій підтримці, підтримці Уряду та наших іноземних партнерів в максимально короткі терміни планую провести комплекс заходів, які зміцнять довіру наших друзів і нашого народу до оборонної промисловості і докладу максимум зусиль, щоб унеможливити прояви корупції, мародерства в армії. Ті підлі щури, які намагалися, або намагаються розкрасти армію, впевнений будуть покарані», — наголосив новопризначений заступник Секретаря РНБОУ.

До цього Кривонос займав посаду першого заступника командувача Сил спеціальних операцій Збройних Сил України.

На вибори висувався від партії «Воїни АТО», проте 6 березня заявив, що знімає свою кандидатуру і буде підтримувати на президентських виборах 31 березня Порошенка.

Схожі новини