Передплата 2024 «Добрий господар»

Тимошенко образилась на борди «Останній шанс для бабусі», якими «прикрасили» Київ

  • 23.11.2018, 19:08
  • 2 177

Партія Юлії Тимошенко «Батьківщина» звинуватила Президента Петра Порошенка у тому, що нібито за його наказом у Києві та його околицях з’явились борди із образливим для їх лідера написом. У БПП ці звинувачення відкидають.

У повідомленні прес-служби «Батьківщини» зазначають, що в Порошенка нібито не лишилося шансів виграти вибори президента, тож він «втратив голову» й вдався до використання «найбрудніших інструментів ведення виборчої кампанії».

«Нинішній глава держави вдається до фолу останньої надії — дискредитації головного опонента. Причому робить він це у геть принизливий та огидний спосіб», — обурюються у Тимошенко.

При цьому у «Батьківщині» переконані, вказівку «прикрасити» Київ та передмістя образливими для Тимошенко рекламними щитами даван нібито «особисто президент Порошенко».

«Виконавцем цієї брудної провокації є один із найближчих його поплічників, одіозний депутат від БПП Сергій Березенко, якому і належать рекламні площі», — обурюються в повідомленні.

Тому політсила закликала правоохоронні органи встановити та притягнути до відповідальності усіх причетних до розміщення цієї антикреклами, а до місцевої влади — зняти її.

Натомість у БПП звинувачення Тимошенко відкидають. Зокрема нардеп з Сергій Березенко заявляє, антирекламу, яка образила Тимошенко, що ані він сам, ані його однопартійці не розміщували.

«Ні я, Березенко Сергій Іванович, ні члени нашої команди не мають жодного відношення до антиреклами лідера „Батьківщини“ Юлії Тимошенко, яка заполонила сьогодні увесь Київ», — написав Березенко у Facebook.

Він також зазначив, що вважає будь-яке згадування чи використання вікових або фізіологічних особливостей людини для реклами «принизливим, ницим і негідним вчинком».

«В нашої команди достатньо офіційних аргументів, які дозволять українцям зробити вибір на користь тих програм, тих європейських цінностей, які ми сповідуємо», — зазначив Березенко і застеріг усіх, хто робить такі «брудні провокації», що вони «понижують рівень політичної етики та роблять Україну слабшою».

Схожі новини