Передплата 2024 «Неймовірні історії життя»

Хоча не всім сподобався MELOVIN, на “Євробачення” поїде він

Інтриги та скандали на фіналі Національного відбору пісенного конкурсу

У Києві завершився фінал Національного відбору на міжнародний музичний конкурс “Євробачення-2018”. У фіналі взяли участь шестеро конкурсантів - TAYANNA, MELOVIN, VILNA, LAUD, The Erised і KADNAY. За оцінками судів і глядачів, цьогоріч Україну на пісенному конкурсі у Лісабоні представлятиме 20-річний співак MELOVIN. Від суддів артист отримав 5 балів зі шести можливих, а від глядачів — максимальних 6 балів. У підсумку заробив 11 балів, які дали йому путівку на конкурс до столиці Португалії, що відбудеться у травні.

Не обійшлося на фінальному нацвідборі і без скандалу. Його знову спровокував один із суддів - Андрій Данилко (Вєрка Сердючка), який матюкнувся у прямому ефірі. Після виступу співачки зі сценічним іменем ТAYANNA Данилкові чомусь здалося, що вона обдурила суддів і слухачів, виступивши “під фанеру”. На думку Данилка, співати й при цьому так запально витанцьовувати на сцені складно. TAYANNA ці звинувачення відкинула і пояснила, що у неї за плечима 15-річний досвід на сцені, тож можна навчитись танцювати і співати паралельно. За виконавицю заступилася інший член журі - Джамала, яка сказала, що навчитися так співати можна.

Аби повністю розвіяти всі сумніви, організатори ввімкнули "мінусову фонограму", під яку співала TAYANNA. Там справді була лише музика, без записаного голосу співачки. У розпал конфлікту в ситуацію втрутився чоловік із залу, якого ведучий Сергій Притула назвав "адміністратор TAYANNA". Звукорежисери не встигли відключити мікрофон Данилка, внаслідок чого глядачі почули нецензурну лайку та перепалку глядача із залу, який намагався заступитися за співачку, і члена журі. Данилко знову не стримав емоцій і в прямому ефірі послав цього чоловіка "в п...". Пізніше Андрій Данилко попросив пробачення за свої матюки.

Ще однією неприємною ложкою дьогтю у діжці Нацвідбору стали фани співака MELOVIN. Вони розізлилися на Джамалу через низький бал їхньому кумиру за виступ... минулого року. Джамала у прямому ефірі зізналася, що їй на телефон надходять погрози, у яких шанувальники MELOVIN обіцяють “знайти” співачку і “зарити”. Шокований MELOVIN попросив пробачення у Джамали за своїх шанувальників і пообіцяв поговорити з ними.

Новоспечений учасник “Євробачення-2018” MELOVIN (Костянтин Бочаров) розповів, що саме він придумав ці сходи наприкінці свого виступу. А для основного виступу в Португалії знову трішечки змінить свій номер, ідея якого у нього була ще до початку Нацвідбору.

Проте не всі українці згодні з таким вибором. Свої думки щодо переможця Нацвідбору висловили, зокрема, співачка Тоня Матвієнко та продюсер Олена Мозгова. Тоня була присутньою на фіналі Нацвідбору і вболівала за TAYANNA. Почувши, що переміг MELOVIN, Матвієнко виклала в Instagram селфі на фоні сцени прокоментувала результати голосування: No comments!. І також супроводила свій допис такими хештегами: #тількиневін #катаракта #грьобанімалолєткі #продуктстб.

Продюсер Олена Мозгова також вболівала за TAYANNA і так прокоментувала перемогу MELOVIN у Нацвідборі: "Поки Нацвідбір буде на каналі СТБ, доти перемагатимуть у глядацькому голосуванні проекти каналу СТБ, за яких голосує аудиторія каналу! Все логічно і цілком зрозуміло! І так, ще раз повторюю, TAYANNA, її пісня була найкращою! Про голос взагалі мовчу, тому що вона є однією з найкрутіших співачок взагалі! Таня, в тебе велике майбутнє, не зупиняйся!".

Схожі новини