Передплата 2024 ВЗ

«Якщо наші поліцейські настільки круті — то нехай шукають...»

Водійка, яка тягнула патрульного на капоті, накивала п’ятами.

Несподіване продовження отримала історія за участі неадекватної водійки Ельнари Абієвої. Днями 26-річна жінка, яку патрульні неодноразово затримували за порушення Правил дорожнього руху, дала інтерв’ю російським ЗМІ. Нагадаємо, Абієва, яка виїхала на трамвайну смугу зустрічного руху, відмовилася показувати патрульним документи. Під час розмови патрульні запідозрили, що вона – у стані наркотичного сп’яніння. До того ж, жінка несподівано наїхала на одного патрульного поліцейського, а іншого протягла на капоті на шаленій швидкості...

Жінка заявила виданню Life.ru, що не збирається вибачатися перед патрульними за свої дії. За її словами, поліцейські першими вчинили напад на неї, а вона діяла лише з метою самооборони.

«Все це тривало близько 10 хвилин. Мене зупинили з мигалками. Правоохоронці мали пред’явити документи, відеозапис мого порушення, однак не зробили цього. Я попросила їх це зробити, а вони знову сказали, щоб я показала свої документи. Ще й розмовляли зі мною на підвищених тонах. Я зачинила вікно та спробувала не нервувати, оскільки дівчина гарячої крові. Вони ще раз постукали, я попросила знову документи і показати запис, на що вони сказали, що вживатимуть заходів та накинулися на мій автомобіль, почали бити по склу. Я зрозуміла, що можу рухатися, і виїхала. Було троє поліцейських, а я одна. Це була самооборона», – сказала Абієва.

Також у розмові з російськими журналістами жінка спростувала інформацію про те, що керувала автомобілем у стані наркотичного сп’яніння, але підтвердила, що провезла одного із патрульних на капоті власного автомобіля.

«Якщо це так, тоді чому чотири машини не могли мене наздогнати так довго? У мене самої був приплив адреналіну. ЗМІ пишуть, що я провезла одного із патрульних 500-800 метрів. Але це неправда, це було приблизно 1,5 км. Я теж людина, тому пошкодувала його, зупинила автівку і сказала: «Злізь, а я поїду». У відповідь він почав бити скло моєї автівки. Писали, що він зламав ногу, але ж він біг за автівкою! Потім почали писати, що він зламав руку, але насправді – палець. Жаль, що тільки палець»,- сказала винуватиця інциденту.

Абієва зізналася, що наразі вже перебуває не в Україні і повертатись назад поки що не збирається. «Я не в Україні і не в Азербайджані. Де саме я перебуваю, говорити не буду. Якщо наші поліцейські настільки круті – то нехай шукають. Я не переховуюсь, нормально живу. Я й так планувала поїхати, однак зробила це на день раніше», – розповіла Ельнара Абієва.

Чимало дописувачів у соц­мережах, коли побачили відео, як водійка з патрульним на капоті мчить Львовом, зауважили, чому патрульні не стріляли по колесах? Інші закидали, чому патрульні не звернулися до суду для обрання запобіжного заходу для неадекватної водійки? Припускали, що та накиває п’ятами... Що і трапилося.

У соцмережах Ельнара Абіє­ва, як довідалися громадські активісти, зареєстрована як elnara_star. Однак після того, як жінка дала інтерв’ю пропагандистському російському виданню, її сторінка зникла... Невже злісна правопорушниця не розуміє, що не лише дискредитує нову патрульну поліцію, а й підігрує агресору.

Схожі новини