Передплата 2024 «Добрий господар»

Петро Порошенко зустрівся з міністром оборони США Джеймсом Меттісом

Порошенко обговорив з Меттісом посилення міжнародної присутності на Донбасі

Йдеться про розгортання миротворчої місії ООН в окремих районах Донецької та Луганської областей.

Президент України Петро Порошенко під час перемовин з міністром оборони США Джеймсом Меттісом розглянули питання протидії агресії Росії проти України. Про це повідомляється у Twitter глави української держави.

Зокрема, під час зустрічі сторони обмінялися думками щодо посилення міжнародної присутності на Донбасі. Йдеться про розгортання миротворчої місії ООН в окремих районах Донецької та Луганської областей.

Порошенко також торкнувся питання оборонної допомоги Україні. "Сьогодні ми продовжили обговоренняттісом питання про оборонну допомоги Україні, про зміцнення існуючого рівня військового співробітництва. Я висловив подяку нашим американським партнерам, перш за все за ту ефективну військову допомогу, яку мали з перших хвилин агресії", - сказав він.​

Нагадаємо, ​з нагоди візиту міністра оборони США Джеймса Меттіса до Києва американський сенатор Джон Маккейн закликав Трампа виправити політику США щодо України і надати країні летальну зброю. При цьому Державному департаменті США заявили, що питання військової допомоги Україні розглядається, офіційного рішення щодо надання озброєння поки не ухвалено.

Джерело: Тиждень.ua

Схожі новини