Передплата 2024 «Добре здоров’я»

Пранкера, який показав сідниці на Євробаченні судитимуть за хуліганство

Прокуратура скерувала до Дніпровського райсуду обвинувальний акт стосовно пранкера  Седюка, який показав сідниці під час виступу Джамали.

Про це у Facebook повідомила речник столчиної прокуратури Надія Максимець.

"Київська місцева прокуратура №4 скерувала до Дніпровського райсуду столиці обвинувальний акт стосовно В.Седюка, який був затриманий правоохоронцями 13 травня після скандальної витівки під час проведення міжнародного пісенного конкурсу Євробачення-2017", - написала Максимець.

За її даними, органом слідства його дії кваліфіковані за ч. 1 ст. 296 КК України (хуліганство).

"Наразі - слово за судом", - додала Максимець.

Джерело: espreso.tv

Португалія перемогла на Євробаченні 2017

Україна посіла 24 місце

Виграв Євробачення 2017 виконавець Сальвадор Собрал з Португалії, 2 місце у Болгарії, 3 місце у Молдови. Україна посіла 24 місце.

Перед вечірніми шоу Євробачення гратиме український діджей

Перед початком вечірніх шоу Євробачення-2017 гратиме провідний український діджей Саня Димов.

Про це повідомляє сайт Eurovision.ua.

"Перед кожним вечірнім шоу, за годину до початку, для всіх присутніх у глядацькій залі Євробачення-2017 проходитиме pre-show. Хіти Євробачення минулих років гратиме топовий український діджей, ведучий та резидент радіостанції NRJ Ukraine - Саня Димов. Прихильники Євробачення, які придбали квитки на вечірні шоу, зможуть почути найулюбленіші пісні пісенного конкурсу. Ця година перед початком виступів конкурсантів створить правильний настрій для усіх присутніх", - йдеться у повідомленні.

Саня Димов був офіційним діджеєм фіналу Чемпіонату України з американського футболу (2015 рік), працював у рамках Одеського міжнародного кінофестивалю (2016 рік), у рамках показів Ukranian Fashion Week — Yanina Studio, Nadya Dzyak, Laksmi (2017). У 2016 році — запустив новий танцювальний радіопроект NRJ Pre-Party, який одразу ж потрапив у топ рейтингу найкращих радіошоу.

Квитки на шоу Євробачення-2017 можна придбати на сайті офіційного квиткового оператора Concert.ua.

До Києва прибули коментатори Євробачення

У Міжнародному виставковому центрі за день до першого півфіналу Євробачення-2017 близько сотні коментаторів з різних країн пройшли перший з трьох інструктажів.

Про це повідомляється на сайті Eurovision.ua.

"Деякі країни, наприклад Молдова, не мають своїх коментаторів, тому на зустріч завітали керівники делегацій. Не мають своїх конкурсантів, але транслюють ефіри США та Японія", - зазначають організатори.

Інструктаж для коментаторів розпочав виконавчий директор пісенного конкурсу Йон Ола Санд. Супервайзер Євробачення назвав їх найважливішими людьми: "Немає різниці, що відбувається на сцені, якщо коментатори не пояснять і не перекладуть, додавши національного колориту, глядачеві буде нецікаво".

Привітав гостей в Україні і запросив святкувати різноманіття виконавчий продюсер Євробачення-2017 Павло Грицак. Він пообіцяв присутнім: "На вас чекає чимало цікавого — три конкурсні дні та тиждень яскравих подій".

Керівник з технічних питань Аксель Екблад пояснив коментаторам особливості роботи на локації, показав, на якій апаратурі вони працюватимуть.

Завітала на інструктаж і українська теле- і радіоведуча Тетяна Терехова. Саме вона разом з Тімуром Мірошніченком попередні шість років поспіль були голосами європейського конкурсу для українців. У зв’язку з тим, що Тімур на Євробаченні-2017 працюватиме в грін-румі, де конкурсанти після виступів чекатимуть оцінок журі, організатори обрали нового коментатора — досвідченого журналіста Андрія Городиського.

Стало відомо, хто з українських співаків відкриє півфінал Євробачення

Сьогодні український виконавець Monatik відкриє перший півфінал пісенного конкурсу Євробачення в Києві

Про це повідомляє прес-центр офіційної групи "Євробачення-2017 в Україні" на своїй сторінці у Facebook.

У відомстві зазначили, що співак виконає свою відому композицію "Кружит", але заспіває її англійською мовою, тож трек змінить назву на "Spinning".

"Його назва змінилася на "Spinning", але хітові нотки та фірмові танцювальні постановки залишаються незмінними. Глядачі МВЦ, готуйтесь танцювати", - наголосили у прес-центрі.

Перший півфінал Євробачення: хто виступить

У вівторок, 9 травня, відбудеться перший півфінал Євробачення-2017 у Києві. Трансляція розпочнеться о 22:00.

За місце у фіналі конкурсу поборються виконавці з 18 країн.

Де дивитися онлайн-трансляції Євробачення та на якому каналі — читайте за посиланням.

Детально про всіх учасників Євробачення-2017 читайте у спецпроекті сайту "24": Євробачення-2017: хто боротиметься за перемогу в Києві

Хто виступає у першому півфіналі Євробачення-2017:

1. Швеція. Robin Bengtsson "I Can't Go On"

2. Грузія. Tamara Gachechiladze "Keep The Faith"

3. Австралія. Isaiah "Don't Come Easy?"

4. Албанія. Lindita "World"

5. Бельгія. Blanche "City Lights"

6. Чорногорія. Slavko Kalezić "Space"

7. Фінляндія. Norma John "Blackbird"

8. Азербайджан. Dihaj "Skeletons"

9. Португалія. Salvador Sobral "Amar Pelos Dois"

10. Греція. Demy "This is Love"

11. Польща. Kasia Moś "Flashlight"

12. Молдова. Sunstroke Project "Hey Mamma"

13. Ісландія. Svala "Paper"

14. Чехія. Martina Bárta "My Turn"

15. Кіпр. Hovig "Gravity"

16. Вірменія. Artsvik "Fly With Me"

17. Словенія. Omar Naber "On My Way"

18. Латвія. Triana Park "Line"

Звернення Президента з нагоди офіційного старту «Євробачення-2017»

Євробачення — найвідоміший пісенний конкурс у світі. Щоразу мільйони людей усієї Європи, а віднедавна ще й Австралії, завмирають біля екранів телевізорів, вболіваючи кожен за свою країну.

Перший конкурс пройшов 1956 року. Пісня теж об’єднувала Європу, заліковувала рани, нанесені Другою світовою. І ніхто не міг тоді ще уявити, що цей конкурс стане символом розвитку шоу-бізнесу, комунікаційних технологій і телебачення як мистецтва.

Україна значно пізніше за інші країни приєдналася до цього конкурсу, але вже вдруге приймає «Євробачення» у себе.

Перемога Руслани весною 2004 виявилася суголосною з першим проєвропейським Майданом. Тріумфальний виступ Джамали минулої весни у Стокгольмі знову привів «Євробачення» до Києва. Потужна міжнародна підтримка пісні «1944» стала знаком солідарності з кримсько-татарським народом. Чи не вперше на конкурсі перемогла пісня такого драматичного напруження.

Дуже дякую тобі, Джамала, за перемогу. За те, що зробила можливим, щоб це велике європейське свято прийшло в Україну. Увага сотень мільйонів телеглядачів усього світу буде в ці дні прикута саме до України, до наших європейських прагнень, до нашої боротьби за свободу і незалежність.

Так співпало, але стало глибоко символічним, що саме в дні Євробачення Рада Євросоюзу ухвалить фінальне рішення по безвізовому режиму. Запам’ятайте цю дату — 11 червня. З цієї дати громадяни України отримають можливість без віз подорожувати країнами Європейського Союзу. Це — перший вагомий результат тих реформ, які відбуваються в Україні протягом останніх трьох років.

Я бажаю усім нам, українцям, відчути себе народними дипломатами в ці дні, коли до Києва приїхало стільки іноземних гостей. Хай кожен із нас зробить так, щоб вони поверталися додому з якомога кращими враженнями про нашу з вами країну.

Яка б країна не виграла конкурс, він стане торжеством європейських цінностей, європейської єдності і солідарності.

А Україна - це Європа. Без жодних сумнівів!

Вітаю, вас, дорогі українці із європейською весною.

Слава Україні! Слава Європі!

Церемонія відкриття Євробачення-2017 у Києві

У Києві відбувається офіційна церемонія відкриття «Євробачення-2017», якій передуватиме урочиста хода червоною доріжкою делегацій 42 країн-учасниць пісенного конкурсу.

Червона доріжка розташовується перед Маріїнським палацом і є найдовшою в історії цього пісенного конкурсу — 265 метрів.

О 20:00 церемонія продовжиться у КВЦ «Парковий». На даху центру кожна делегація підніме прапор своєї країни, потім розпочнеться урочиста частина заходу. Спеціальні гості заходу — Джамала, Олег Скрипка, Друга ріка, Руслана — виступатимуть у супроводі Національного оркестру народних інструментів України.

Громадське проводить онлайн-трансляцію заходу і слідкуватиме за подіями під час церемонії відкриття Євробачення.

Джерело: hromadske.ua

У Києві сьогодні відбудеться офіційне відкриття Євробачення

У неділю, 7 травня, у столиці відбудеться офіційна церемонія відкриття міжнародного пісенного конкурсу Євробачення-2017.

Про це повідомляє Укрінформ.

Розпочнеться церемонія у Конгресово-виставковому центрі Парковий о 20.00. Передуватиме їй урочиста хода червоною доріжкою делегацій 42 країн-учасниць пісенного конкурсу. Вона відбудеться о 17.00 на площі Конституції, перед Маріїнським палацом.

Червона доріжка, як повідомляють організатори, стане найдовшою в історії Євробачення — 265 метрів.

Після урочистої ходи відбудеться зустріч співаків із міжнародною фан-групою. Відомо, що акредитовано 600 гостей з різних країн, що подорожують світом за Євробаченням.

Надалі, делегації вирушать до КВЦ Парковий, де розмістилася одна з трьох офіційних локацій конкурсу - Євроклуб. Там представники всіх країн-учасниць міжнародного конкурсу піднімуть свої прапори, після чого й розпочнеться урочисте відкриття Євробачення-2017.

Джерело: espreso.tv

Іноземці вражені тим, як Україна підготувалася до "Євробачення-2017"

Іноземні делегації, які прибули до Києва на "Євробачення-2017", вражені високим рівнем підготовки України до міжнародного пісенного конкурсу.

Про це заявив віце-прем’єр-міністр В’ячеслав Кириленко, повідомляє прес-служба урядовця.

У п’ятницю, 5 травня, гурт О.Torvald провів першу репетицію на головній арені "Євробачення". Подивитися виступ та побажати хлопцям успіху на пісенному конкурсі завітав Кириленко.

В ефірі "Українського радіо" він зазначив, що протягом тижня більшість інозем

Схожі новини