Передплата 2024 «Добра кухня»

Порошенко і Байден: "На Донбасі необхідно розмістити поліцейську місію ОБСЄ"

  • 13.05.2016, 18:47
  • 1 615

Петро Порошенко та Джозеф Байден відзначили важливість розміщення на тимчасово окупованих територіях Донбасу озброєної поліцейської місії ОБСЄ.

Про це йшлося під час телефонної розмови президента України Петра Порошенка та віце-президента США Джозефа Байдена, повідомляють у прес-службі глави держави, передає УНІАН.

Зазначається, що співрозмовники обговорили ситуацію на Донбасі і наслідки міністерських переговорів у «нормандському форматі».

Порошенко наголосив на пріоритетності створення безпекових передумов для подальшого руху до політичного врегулювання ситуації на Донбасі, що стала наслідком російської агресії.

У цьому контексті президент України та віце-президент США відзначили важливість розміщення на окупованих територіях озброєної поліцейської місії ОБСЄ.

«Петро Порошенко наголосив на пріоритетності створення безпекових передумов для подальшого руху до політичного врегулювання ситуації на Донбасі, що стала наслідком російської агресії. У цьому контексті президент України та віце-Президент США відзначили важливість розміщення на окупованих територіях озброєної поліцейської місії ОБСЄ. Петро Порошенко і Джозеф Байден також скоординували підходи щодо подальшого консолідованого міжнародного, зокрема санкційного, тиску на Росію під час саміту Великої сімки в Японії 26-27 травня з метою досягнення реальної деескалації ситуації на Донбасі», - додали у повідомленні.

Схожі новини