Передплата 2024 «Добра кухня»

Бій у Кримському

  • 02.05.2015, 20:16
  • 1 049

Російсько-терористичні війська обстрілюють позиції сил АТО у Кримському з гранатометів та мінометів.

Про це повідомили в прес-службі глави Луганської обласної військово-цівільної адміністрації Геннадія Москаля.

"Сьогодні (2.05) о 15.10 у Кримському (Новоайдарський район біля автодороги Бахмутка) почався бій. Опорні пункти українських військових поблизу протитуберкульозного диспансеру обстрілюють із гранатометів, мінометів та стрілецької зброї, включаючи крупнокаліберні кулемети й швидкострільні гармати з БМП. Вогонь ведеться з боку Сокільників, окупованих бойовиками.

Бій іде й у ці хвилини (станом на 15.20). Місцеві мешканці, що працювали на городах, поховалися по хатах і підвалах, даних про поранених внаслідок бою поки не надходило", — йдеться у повідомленні.

Нагадаємо, що вчора увечері внаслідок обстрілу Кримського з мінометів було поранено 74-річну жінку. Міна залетіла в приватне подвір'я, пошкодила хату й поранила господиню, яку у важкому стані доставили в лікарню м. Лисичанськ.

Крім того, в результаті вчорашнього бою на околиці Трьохізбенки поранені четверо військовослужбовців 92-ї бригади Збройних сил України. Опорні пункти українських військових на лівому березі Сіверського Донця в Трьохізбенці спочатку обстріляли снайпери, а потім і ворожа артилерія. Усі поранені госпіталізовані.

Схожі новини