Передплата 2024 «Добре здоров’я»

Меценат передала військовим лікарям коштовний медичний апарат

  • 11.03.2015, 18:44
  • 1 018

Небайдужа жінка передала військовим лікарям дороговартісний медичний апарат –дефібрилятор HeartStart HS1 від Philips, призначений для надання екстреної допомоги при раптовій зупинці серця.

Такий апарат вкрай необхідний у зоні проведення АТО, де життя кожного військового у випадку поранення балансує на межі смерті.

Як розповів керівник громадського формування «Рабів до раю не пускають» Іван Спринський, подарований меценатом дефібрилятор незабаром буде переданий військовим лікарям з Окремої медичної роти імені Пирогова, які рятують життя бійців у зоні бойових дій.

«Цікавим є той факт, що цей дефібрилятор ми отримали до дня 8 Березня. Його нам передала дівчина з Києва на ім’я Соня, яка просила не розголошувати її прізвища. Так склалося, що замість того, аби отримувати подарунки на 8 Березня від чоловіків, вона сама зробила дороговартісний подарунок військовим медикам. Дякуємо Соні та всім жінкам за підтримку наших військових у зоні АТО. З такими жінками ми обов'язково переможемо!», — наголосив І.Спринський.

Джерело: Прес-центр ГФ «Рабів до раю не пускають»

Схожі новини