Передплата 2024 ВЗ

Загиблих льотчиків поховали у Бродах

21 травня Броди прощалися з героями-вертолітниками, які загинули 2 травня у Слов’янську під час антитерористичної операції

Попрощатися з побратимами до 16 бригади армійської авіації привезли тіла п’ятьох героїв-вертолітників. Незабаром тіло майора Олександра Сабади повезли на Кіровоградщину, звідки він родом. А тіло капітана Миколи Топчія поховають на Харківщині.

Майже все місто Броди вийшло прощатися з вертолітниками майором Русланом Плоходьком та майором Сергієм Руденком. В обох у Бродах залишилися сім’ї. У Руслана діти десяти і трьох років, у Сергія — 3-річна донька.

У Бродівському районі у селі Берлині поховали старшого лейтенанта Ігоря Грішина. Він родом зі Слов’янська, був збитий над будинком, де живе його сестра, розповіли побратими. Ігор Грішин — офіцер запасу. Та коли почалася антитерористична операція, сам приїхав до своєї частини у Броди, щоб поновити службу.

Усі загиблі льотчики мали досвід миротворчих операцій. Вони рятували життя людей у чужих країнах, а загинули у рідній Україні.

Фоторепортажу "ВЗ".

Схожі новини