Передплата 2024 «Добрий господар»

Музиканти мистецтвом підтримують Євромайдан

  • 24.01.2014, 18:09
  • 845

У неділю, 26 січня, у Львівській філармонії відбудеться концерт Академічного симфонічного оркестру Львівської філармонії під батутою головного диригента Іллі Ступеля.

Концерт буде присвячено підтримці громадянської позиції Євромайдану та невинним жертвам трагічних подій на ньому. Звучатиме трагічна музика Сергія Прокоф’єва та Дмитра Шостаковича.

— У такий складний та відповідальний історичний момент мистецькі акції покликані підтримати дух свободи і справедливості у суспільстві, — сказав генеральний директор Львівської філармонії Володимир Сивохіп. — Це дні трагічні, дні не тільки державного, й душевного неспокою. Мистецтво завжди високодуховне. І наша громадянська позиція полягає у тому, що ми, музиканти, артисти своїм мистецтвом підтримуємо народне волевиявлення. Весь народ спільно об’єднався: разом моляться у храмі, проводять жертовні акції, а Львівська філармонія у цей час бере на себе відповідальну роль — стати храмом душевним та мистецьким.

Концертом 26 січня, присвяченим Євромайдану та жертвам цих трагічних подій, ми солідаризуємося з усім українським народом та переживаємо усі трагічні моменти розвитку подій. Також ми привертаємо увагу до подій у Києві та інших містах України.

Вхід на концерт вільний. Перед початком концерту розпочнеться акція збору коштів на потреби Євромайдану.

Схожі новини