Передплата 2024 «Добра кухня»

Жертва «ранкового маніяка» померла в лікарні

Неповнолітній садист із Трускавця відтепер – убивця

У лікарні від отриманих травм померла 43-річна жителька Городоцького району. Вона стала жертвою сімнадцятирічного покидька, якого журналісти охрестили “ранковим маніяком”. Цю жінку 12 січня знайшли непритомною біля монастиря бенедектинок, що у Львові, на площі Вічевій...

Як ПОВІДОМЛЯВ “ВЗ”, співробітники міліції Львова 16 січня затримали 17-річного хлопчину із Трускавця, який вчився в одному з коледжів Дрогобича. Неповнолітній орендував у Львові квартиру та час від часу навідувався до обласного центру, щоб весело провести час у нічних закладах. Гроші на “веселе життя” здобував, нападаючи у ранковий час, з 5-ї до 6-ї години, на жінок. Діяв молодик дуже жорстоко. Щоразу, навіть забравши у чергової жертви гроші та цінні речі, негідник продовжував бити жертву ногами, отримуючи від цього насолоду.

Два такі напади “ранковий маніяк” вчинив 12 січня. Того ранку монахині побачили на ґанку свого монастиря непритомну бабцю й викликали міліцію. Правоохоронці, які прибули на виклик, оглядаючи територію, за рогом монастиря знайшли непритомною ще одну закривавлену жінку. Обох госпіталізували. Згодом з’ясувалося, що на 80-річну бабцю та 43-річну жінку того ранку напав та пограбував обох 17-річний молодик.

Наразі друга жертва “ранкового маніяка”, 80-річна бабця, перебуває в лікарні. Стан її здоров’я — “стабільно важкий”. Арештованого неповнолітнього садиста, повідомили в секторі зв’язків з громадськістю ГУ МВСУ у Львівській області, наразі звинувачують у пограбуванні та завданні тяжких тілесних ушкоджень п’ятьом жінкам. Та слідчі підозрюють, що це далеко не повний “послужний список” неповнолітнього садиста. Отож міліціонери закликають львів’янок, які стали жертвами ранкових нападів, зателефонувати до міліції та повідомити про ці злочини.