Передплата 2024 ВЗ

Майдан протестує, Лорак танцює...

  • 29.01.2014, 22:56
  • 944

У розпал Майдану не всі зірки українського шоу-бізнесу стоять на барикадах і протестують проти свавілля та насильства. Тому народ неабияк обурив зірковий аншлаг на пишному весіллі сина колишнього спікера Верховної Ради Володимира Литвина. Іван Литвин та Тетяна Терехова, дочка депутата Партії регіонів Андрія Деркача, гуляли весілля у центрі столиці, неподалік барикад.

Відомо, що молодята «розписалися» 25 січня у Центральному РАЦСі у Києві, а тоді вирушили на розкішний бенкет у престижний п’ятизірковий готель столиці — «Інтерконтиненталь». Святкували неподалік вулиці Грушевського, де вже не перший день триває протистояння народу та силовиків. На весіллі не обійшлося і без пильного нагляду охоронців, які стежили за ситуацією навколо та дбали про безпеку гостей.

Здивувала поява на святі української співачки Ані Лорак, яка вважає, що «люди протестують на Майдані через те, що їм не вистачає любові». Гостям молодят співачка «подарувала» кілька своїх хітів. Також на весіллі «засвітилися» Вєрка Сердючка та Філіпп Кіркоров. Світлинами з дійства поділилася екс-солістка групи «Віа Гра» Анна Сєдокова, яка прилетіла привітати молодят. Тамадою на весіллі був російський шоумен та друг нареченої Андрій Малахов. Навіть подружка у нареченої була зіркова — співачка Міка Ньютон.

Вже 26 січня молодята вінчалися у Свято-Введенському монастирі без зірок та гламуру.

Схожі новини