Передплата 2024 «Добра кухня»

У росії посилюється рух опору, — розвідка

  • 07.04.2023, 19:30
  • 731

Населення рф позбавлене будь-яких легітимних засобів боротьби, і в країні з’являються групи активістів, готові до збройного опору проти чинного режиму

Фото умовне із мережі
Фото умовне із мережі

Про це заявив представник ГУР МО Андрій Юсов.

«Ситуація в рф стає все більш напруженою. З’являються місцеві групи активістів, які готові до тепер уже збройного опору проти внутрішньої окупації, якою вони вважають владу путіна і його режиму, і так готові захищати власні права, оскільки влада путіна позбавила населення росії до будь-яких легітимних засобів боротьби. І іноагенти, і тюрми, і замахи, і напади — це той режим терору, в якому росіяни давно живуть,.. не всі хочуть з цим миритись», — пояснив він.

Юсов зазначив, що є «аспект поневолених народів і їхнього пробудження, усвідомлення того, що рф їх використовує як гарматне м’ясо, зокрема — й у війні проти України».

«Тому цей анахронізм, яким є сучасна російська Імперія, що називається російською федерацією, — безумовно, у ньому багато протиріч. Ці протиріччя саме в такій гострій фазі стають більш очевидними і рано чи пізно призведуть до трансформації самої рф», — зазначив представник розвідки.

Схожі новини