Передплата 2024 «Добрий господар»

Ломаченко вляпався у скандал: зробив репост інтерв'ю митрополита УПЦ МП

  • 12.08.2022, 15:21
  • 1 402

Український боксер Василь Ломаченко потрапив у скандал через те, що опублікував в Instagram інтерв'ю митрополита УПЦ МП Луки, де той заявив, що Україну бомбардують через підтримку ЛГБТ

Фото: Instagram/ Ломаченко
Фото: Instagram/ Ломаченко

У спілкуванні з ВВС ще 30 березня 2022 року Лука вказав, що незадовго до початку повномасштабного вторгнення росії «за допомогою України ПАРЄ ухвалила резолюцію, яка, по суті, оголошує терор усім, хто противник ЛГБТ».

Він додав, що всі делегати від Верховної Ради України, які мали право голосу при ухваленні цього рішення, проголосували «за».

"Може хтось сподівався на те, що Києво-Печерські святі спокійно дивитимуться з неба, як Києвом — колисками православ’я Святої Русі - ходитимуть содоміти? Чи Матері Божій буде байдуже, що в її святому домі замість пап та мам з’являться батьки номер один і номер два?", — зазначив Лука.

За словами священнослужителя, в українських містах «замість того, щоб молитися до Бога, розклеюються плакати з матами».

«Тому не треба дивуватися, коли вони руйнуватимуться бомбами. А як може бути інакше?», — резюмував Лука.

Це не перший скандал, в який потрапив митрополит. Так, громадський діяч і волонтер Роман Сініцин звинуватив його в потраплянні в полон журналістки Громадського Вікторії Рощиної. Також той продовжує у своїй службі поминати патріарха РПЦ Кіріла, який підтримує війну рф проти України.

Репост інтерв'ю Луки викликав обурення в підписників Ломаченка: «Вася, ти проломив дно», «ватно-православна програма. Продовження», «такого відбитого на голову бовдура, як ти, світ ще не бачив», — написали користувачі соцмережі.


Джерело: NV

Схожі новини