Передплата 2024 «Добрий господар»

У Трускавці майже на два дні закрили залізничний переїзд

Багатьом це не подобається, хоча було відповідне попередження

У Львівській залізниці оголосили, що переїзд станції Трускавець на вулиці І. Мазепи буде закритий від руху автотранспорту від 14 год. 11 серпня до 20 год. 12 серпня у зв’язку з виробничою необхідністю — заміною настилу.

Але такі оголошення читають не всі. Тому більшість власників автомобілів, як і до початку ремонту, розганяючись на своїх автівках, у ці хвилини, як ні в чому не бувало, мчать до єдиного в місті-курорті переїзду, звідки найближчий шлях до таких оздоровниць, як «Карпати», «Батьківщина», «Шахтар», «Південний», «Перлина Прикарпаття» та міської лікарні. Пересвідчившись, що переїзд закритий, слів не добирають. Зрозуміло, що собі ніхто ні в чому не дорікає. У всьому залізничників звинувачують.

«Логіка» таких звинувачень шкутильгає. Хоча… Залізниця справді не надто дбає про те, щоб там, де сама ж господарює, панував лад та всім було зручно. У Трускавці гостро дається взнаки брак колійного ресурсу. Це відчувається навіть сьогодні, коли до міста, крім «електричок», прибуває лише один потяг — із столиці. А що тут робилося до початку рашистської агресії, коли, крім столичного, до курорту курсували потяги з Дніпра та Харкова!

Схожі новини