Передплата 2024 ВЗ

«Томас». Є така атракція для дітей у Трускавці!

У Трускавці «запрацював» новий атракціон— почав їздити дитячий електророзважальний потяг «Томас»

«Томас». Є така атракція для дітей у Трускавці!
«Томас». Є така атракція для дітей у Трускавці!

Складається він з локомотива та чотирьох вагончиків. Яким маршрутом, звідки й куди рухається? Щоб отримати відповідь на це запитання — достатньо побувати у бюветі мінвод.

Саме тут, по сусідству із самою «Нафтусею», де найбільше скупчуються відпочивальники та у пошуках радощів і «пригод» безперестанку туди-сюди ганяє дітвора, набирає своїх пасажирів симпатичний потяг. У вечір, коли мали розмову з машиністом «Томаса» Іваном Джавалою, щоб скористатись запропонованою послугою — покататись на потязі, батькам доводилось у черзі чекати. Дехто з батьків, пробуючи «достукатись» до своїх чад, пропонував перенести задоволення на завтра. Мовляв, потяг нікуди не дінеться. Навіщо чекати, якщо можна прийти у час, коли черги вже не буде. І тоді досхочу, на «повні штани», покататись. Не дуже це у дорослих виходило. Аргументація «татусів» та «мамусь» не справляла належного враження. Довелось почекати, поки діти не отримали свого. Аж до пізнього вечора тривала «забава».

-Була б моя воля — я б, звісно, не чекав, — ділиться своїми враженнями від атракціону один із останніх пасажирів «Томаса» того вечора, Степан Корольчук з Івано-Франківська. — Але моя дитина виявила настільки нестримне бажання покататися у компанії з однолітками-веселунами, що вибору не залишилось — довелось прислухатись.

Наш співрозмовник, як і інші батьки, про свою зговірливість не пожалкував. Терпіння батьків було винагороджено. Повністю окупилось радістю, яку діти отримали від невеличкої мандрівки алеями курортного парку. Найменші мали змогу це зробити на колінах своїх батьків. І така послуга надається. Усі дорослі, які під час мандрівки прогулювались, чемно відходили вбік, наче за командою давали оснащеному світловою ілюмінацією та веселим звуковим супроводом «Томасу» дорогу. І навіть озиралися. Таке враження, що трішки заздрили маленьким пасажирам.

«Ми лише недавно освоїли маршрут у Трускавці. Сьогодні працюємо восьмий день», — розповідає Ігор Свищ, власник «Томаса». — Наразі я задоволений. Сподіваюсь, що до Трускавця відпочивальники нехай не у масштабах, які були до війни, але все ж помалу повертатимуться: «Нафтуся» лікує, відновлює сили. А дітям, хоч у мирний, хоч у воєнний час, необхідна радість. Вона також лікує.

Міський голова Трускавця Андрій Кульчинський про дитячі атракціони у Трускавці висловився коротко. На курорті роблять все для того, щоб діти тут не нудьгували. «Томас» — не єдина атракція для дітей у місті «Нафтусі». У даній сфері непогано встигли заявити про себе і деякі релоковані підприємства з півдня та сходу України. Укладену терміном на 2 місяці угоду з Ігорем Свищем, судячи з того, як ажіотажно стартувала нова атракційна справа, найімовірніше продовжать. Дитяча радість матиме продовження.

Схожі новини