Передплата 2024 «Добрий господар»

Окупанти відкрили в Запорізькій області рекрутинговий центр для колаборантів

  • 01.08.2022, 23:15
  • 650

В тимчасово окупованих великих населених пунктах південної частини Запорізької області представники окупаційної влади проводять пошук колаборантів, які будуть створювати «масовку» на так званих «спонтанних акціях» на підтримку проведення референдуму

Окупанти відкрили в Запорізькій області рекрутинговий центр для колаборантів
Окупанти відкрили в Запорізькій області рекрутинговий центр для колаборантів

Це, на думку представників окупаційних адміністрацій, сприятиме зменшенню градусу незадоволення війною. Це також дозволить створити відповідну картинку у телевізорі для громадян рф. Зокрема, відмічено прибуття у Мелітополь російських фахівців для проведення піар акцій. Робочий штаб даних представників відкрито у захопленому приміщенні магазину «Фокстрот».

Крім цього, у Бердянську відкрито та працює рекрутинговий центр для бажаючих співпрацювати з окупаційною владою (колаборантів). Втім, бажаючих не багато, навіть незважаючи на серйозні «матеріальні стимули». З метою створення картинки для кремлівських телеканалів окупанти вимушені завозити «активістів» з території окупованого Криму.

Продовжується завезення так званих «гуманітарних вантажів» з території РФ. Умовами отримання «гуманітарки» або її грошової компенсації є участь у так званих «акціях підтримки» окупаційного режиму та надання особистих паспортних даних. Для координації дій створено «громадський рух „Мы вместе с россией“». Його завдання — організація проплачених «масових акцій на підтримку референдуму».

Курувати питаннями розподілу «гуманітарки» та проведення акцій призначаються місцеві жителі з проросійськими поглядами і представники партії «єдина росія»

Схожі новини