Передплата 2024 «Добре здоров’я»

Майбутній опалювальний сезон буде найважчим

  • 01.08.2022, 12:53
  • 670

Причини - повномасштабне російське вторгнення та частково знищена інфраструктура. І починати готуватися треба вже зараз

Стійкість України зараз прямо залежить від того наскільки ефективно ми споживаємо енергоресурси, бо близькість ворога до газових родовищ не дає можливості видобувати заплановану кількість, бо можливості покривати власні потреби власним видобутком немає, а закупівлі енергоресурсів коштують величезних грошей.

Ми, українці маємо бути максимально відповідальні. Виявити свідомість та максимально відповідально підготуватися до наступного опалювального сезону.

Зараз наша спільна мета — залишити домівки в теплі й тоді, коли стовпчики термометрів опускатимуться все нижче.

Однією з найпоширеніших проблем є застаріле газове обладнання або його некоректна робота. Газифікація це складний процес, де виникають труднощі, в яких без фахової допомоги неможливо розібратися. У Львові та області послугами газопостачання опікується Львівгаз та сервіс 104.ua.

З роками ефективність приладів зменшується, вони витрачають все більше газу, а віддають все менше тепла. Крім того, якщо є повітря у трубах, що створює додатковий опір та збільшує витрати газу та проблеми з утепленням квартири.

Тому варто раз на рік, аби сервісант перевіряв котел, адже це економить енергію і гроші. Також варто піклуватися про сигналізатори відтоку газу — це безпека і здоров'я ваших близьких.

Фахівці клієнтських просторів допоможуть пройти повний шлях газифікації. Це отримання технічних умов, проєктно-кошторисна документація, будівельно-монтажні роботи, аж до пуску газу.

Вибір обладнання, яке відповідає саме вашим потребам та характеристикам вашого помешкання та попередній розрахунок потужності газового котла — найважливіші фактори, які треба враховувати під час вибору. Від цього залежить ефективність опалення.

Подбайте про свій комфорт зараз — переходьте за посиланням 104.ua

Схожі новини