Передплата 2024 «Добре здоров’я»

У Бориславі запровадили новий «режим» відпуску алкогольних напоїв

Із 1 серпня у місті нафтовиків продукція з міцним градусом реалізовуватиметься із 10 год до 22 год

Станом на сьогодні алкоголь у Бориславі продають із 11 год до 16 год. Таке рішення прийнято на недавній сесії міськради.

Є свій резон у торговому нововведенні. Послабити правила відпуску міцних напоїв депутатам підказали підприємці — ті, хто має ліцензію на відповідний продаж. Сталося це після того, як спостережливі торговці зауважили, що жорсткі правила відпуску алкоголю у Бориславі без наслідків не минають. Зменшився виторг від реалізації. Річ у тому, що значна частина жителів ОТГ, не змирившись із обмеженнями на торгівлю алкоголем у рідному місті, перекинулась до Трускавця, до якого від Борислава рукою сягнути — якихось чотири кілометри. На курорті, де на початку запровадження воєнного стану, як і скрізь в Україні, алкогольна продукція перебувала під забороною, давно вже продають міцні напої за новими, більш демократичними правилами — від 10 год до 22 год.

Що ще цікаво?

Найбільш інтенсивно та масово алкогольну продукцію, як показує аналіз, купують саме після обіду та у ранню вечірню пору — якраз тоді, коли на продаж алкоголю у Бориславі вмикається «червоне» світло. Довелось відреагувати.

Схожі новини