Передплата 2024 «Неймовірні історії життя»

Турецькі фани кричали ім'я путіна під час матчу з "Динамо": МЗС України відповіло

  • 28.07.2022, 12:36
  • 1 309

Міністерство закордонних справ України відреагувало на кричалку турецьких фанів з підтримкою путіна під час матчу з "Динамо"

Турецькі фани кричали ім'я путіна під час матчу з "Динамо": МЗС України відповіло
Турецькі фани кричали ім'я путіна під час матчу з "Динамо": МЗС України відповіло

Суспільне повідомляє, що в матчі кваліфікації Ліги чемпіонів 27 липня після забитого «динамівцями» гола вболівальники «Фенербахче» скандували ім'я президента рф володимира путіна.

Як зазначається, тренер «Динамо» Мірча Луческу не вийшов на післяматчеву пресконференцію на знак протесту.

У матчі-відповіді проти «Фенербахче» кияни у більшості дотиснули суперника у додатковий час і перемогли з рахунком 2:1.

Відповідь української сторони

«У матчі кваліфікації Ліги чемпіонів вболівальники «Фенербахче» скандували ім'я президента росії владіміра путіна, а вболівальники київського «Динамо» — ЗСУ.

ЗСУ перемогли владіміра путіна на турецькому полі з рахунком 2:1. Надавали стусанів в Туреччині, надають і в Україні. Радимо турецьким фанатам бути на стороні переможців", — написав речник МЗС України Олег Ніколенко у фейсбук.

«Футбол — це чесна гра. Вчора у матчі з Фенербахче Динамо Київ була сильнішою. Розуміємо емоції та хвилювання, які відчуває кожен вболівальник під час такої напруженої гри. Але ніколи не зрозуміємо слова підтримки російському вбивці та агресору, який свідомо вбиває українців та нищить нашу країну. Вчорашні неприйнятні дії деяких фанів Фенербахче нас глибоко засмутили. Навіть у футболі, який так люблять в Туреччині, є свої межі. Вдячний небайдужому турецькому суспільству за миттєву реакцію та засудження таких неадекватних дій вболівальників», — заявив посол України Василь Боднар.

Фото з мережі

Схожі новини