Передплата 2024 «Добра кухня»

Розпочався продаж марки «Доброго вечора, ми з України»: де та як купити?

  • 28.07.2022, 11:54
  • 772

28 липня до Дня Української Державності Укрпошта ввела в обіг четверту поштову марку воєнного стану “Доброго вечора, ми з України”

Розпочався продаж марки «Доброго вечора, ми з України»: де та як купити?
Розпочався продаж марки «Доброго вечора, ми з України»: де та як купити?

Про це повідомляє пресслужба «Укрпошти».

Як зазначається у повідомленні, на поштовій марці «Доброго вечора, ми з України!» відтворено реальні події, які мали місце на Миколаївщині та інших регіонах, коли українські селяни без зброї забирали російську техніку, допомагаючи ЗСУ виборювати перемогу. Ця марка, так само як і її попередниці, показує незламність, безстрашність і винахідливість українців, якими сьогодні захоплюється весь світ.

Марка надрукована накладом 5 млн примірників, з яких 3 млн — з номіналом М (еквівалент 18 грн) для оплати поштових відправлень всередині країни та 2 млн — із номіналом W (еквівалент $ 1,5), призначеним для оплати міжнародної поштової кореспонденції.

Крім марок «Укрпошта» також випустила тематичну листівку, конверт першого дня, художній конверт та мерч.

Придбати марку та іншу філателістичну продукцію з «тракторними військами» можна 28 липня у всіх відділеннях поштового зв’язку, в тому числі і в селах, а також онлайн: у філателістичному магазині «Укрпошти», маркетплейсах Kasta, Prom, Rozetka, а також на міжнародних майданчиках eBay та Amazon. Купуючи марку онлайн кожен можете зробити благодійний внесок на підтримку ЗСУ.

Водночас в «Укрпошті нагадали, що як і на попередні поштові випуски будуть діяти обмеження на продаж. Один клієнт може купити на одне замовлення не більше 2 маркових аркушів кожного номіналу (2+2), 2 конверти «Перший день», 10 конвертів та 10 листівок.

Фото: Укрпошта

Схожі новини