Передплата 2024 «Добре здоров’я»

Гороскоп з 1 по 7 серпня 2022 року

  • 01.08.2022, 07:00
  • 1 924

Гороскоп на тиждень

ОВЕН. Тиждень кар’єрних устремлінь, активної праці, націленої на поліпшен­ня матеріального забезпечення. Тим, хто не робить кар’єру, доведеться більше кон­тактувати не зі своїм керівництвом. Тиждень сприятливий для активного пошуку роботи, ор­ганізації своєї справи. Адже з початку нового місця все треба починати з чистого аркуша.

ТЕЛЕЦЬ. Тиждень постійного неспо­кою. У грошових і в будь-яких інших справах все в цей час залежатиме від випадку, який насправді не зовсім випадко­вий. Можуть бути перші успіхи в новій для вас діяльності, особливо організаційної. Друга по­ловина тижня несе зниження комунікабельнос­ті, сприяє роботі на самоті.

БЛИЗНЮКИ. Не дуже сприятливий для заробляння грошей тиждень, особли­во перша половина. Важче буде роби­ти фізичну роботу, складно буде і само­ствердитися в робочому колективі. У кращому становищі будуть ті, хто за специфікою роботи змушений не виділятися: обслуговуючий пер­сонал, працівники великих установ.

РАК. Енергійний тиждень, що дає роз­ширення можливостей, у тому числі і у фінансовій сфері. Ваші професійні та грошові успіхи залежатимуть від вашої освіти. Хороші матеріальні можливості відкриваються у тих, чия діяльність пов’язана з наукою, викладан­ням, юриспруденцією, релігією, політикою, дале­кими поїздками або організацією подорожей.

ЛЕВ. Тиждень сприятливий для вас, і здоров’ю вашому нічого не загрожує, якщо, звичайно, ви не схильні до над­мірностей і не зловживаєте шкідливими про­дуктами. Корисно зараз більше рухатися, осо­бливо благодатно на вас подіють танці і масаж — звичайний і точковий.

ДІВА. Особливих проблем зі здоров’ям не буде, але для вас важливі організо­ваність, впорядкованість життя. Хаос і невизначеність, непередбачуваність можуть негативно відбитися на самопочутті. Як і пе­ревантаження на роботі. У вас особливо враз­ливі кісткова система, зуби. Важливо правиль­но і вчасно харчуватися, катувати себе дієтами влітку не можна.

ТЕРЕЗИ. Тим, у кого від природи міц­не здоров’я, на початку серпня не вар­то хвилюватися. Для тих, хто не може похвалитися гарною формою, період уразливості триватиме. Тільки уповільнені хво­роби можуть перейти в гостру форму. Не зло­вживайте смаколиками! Особливо уразливі шлунок і серце, можуть бути проблеми з очи­ма і травми. Зараз добре налягати на сезонні фрукти і овочі.

СКОРПІОН. Цього тижня можете зіткну­тися з клопотами на роботі. Намагай­теся не приймати радикальних рішень. Якщо вирішите звільнятися, то ретельно об­міркуйте цей крок. Цього тижня великий ризик руйнування романтичних стосунків. Щоб подо­лати труднощі, проявіть винахідливість і при­слухайтеся до інтуїції.

СТРІЛЕЦЬ. Цього тижня бажано про­водити більше часу на самоті. Займіть­ся творчістю або вирушайте в подо­рож. Також початок серпня сприятливий для оздоровчих процедур. Стежте за своїм само­почуттям, щоб не захворіти в останній місяць літа.

КОЗЕРІГ. Дуже енергійний, напруже­ний тиждень. Витрачатимете багато сил, але вони будуть легко і просто від­новлюватися. Однак не варто зловживати сво­єю здатністю до самовідновлення. Шкідливі звички, наприклад, куріння, теж можуть знизи­ти вашу витривалість.

ВОДОЛІЙ. Сприятливий тиждень для подорожей і творчості. Це можуть бути і відпочинок, і відрядження. Такі поїзд­ки будуть вдалими, тому їх не варто відкладати. Адже ви так довго сиділи — спочатку на каран­тині, а потім через війну. У цей період намагай­теся не впадати в ілюзії і не намагайтеся осяг­нути неосяжне.

РИБИ. Перший тиждень нового місяця стане сприятливим для цілеспрямова­них представників цього знака. Не ви­ключено, що в цей час отримаєте підвищен­ня на роботі. Сміливо реалізуйте свої цілі, але пам’ятайте про необхідність співпраці. Уникай­те конфліктів з керівниками, партнерами і ро­дичами.

Схожі новини