Передплата 2024 «Неймовірні історії життя»

У Морській охороні нова родина

  • 25.07.2022, 13:45
  • 755

Він - у світлій парадній морській формі, вона - в ніжній весільній сукні поруч, обручки - символ шлюбу та погляд, у якому нескінченне кохання та вірність

У Морській охороні нова родина
У Морській охороні нова родина

Історія кохання Максима та Діани розпочалася та розвивалася стрімко. З першої зустрічі в їхніх очах запалав вогник Амура і вони відразу зрозуміли, що хочуть поєднати свої життя. І, не зважаючи на війну, вже за 2 місяці після знайомства, пара вирішила одружитися.

Максим родом з Житомирщини, свою військову службу розпочав з півночі, але згодом потрапив в Морську охорону. Діана з початком повномасштабного вторгнення переїхала з Одеси до тітки, де й зустріла свого майбутнього нареченого.

«Доля військових не завжди легка, і потрібно, щоб поруч була людина з міцним духом, яка щиро і сильно підтримує, буде йти пліч-о-пліч, не побоюючись змін і випробувань», - розповідає Максим.

За умовами воєнного стану командир підрозділу має право засвідчувати акт шлюбу. Тож, Максим особисто звернувся до командира з таким проханням.

«Я вперше у своїй військовій кар’єрі засвідчую шлюб своїх підлеглих. Але у важкі часи народжуються найсильніші. Попри війну, життя триває... Я бажаю молодому подружжю завжди бути сильними, вміти знайти компроміс і крокувати разом до поставленої мети», - зазначив командир загону Олег Миколайович вітаючи молодят.

Щирі вітання молодому подружжю із побажаннями мирного неба, незламності духу, взаєморозуміння і поваги один до одного.

Впевнено крокуємо до Перемоги всі разом, адже від нас залежить майбутнє нашої країни. І його побудують наші родини!

Схожі новини