Передплата 2024 ВЗ

Успіхи ЗСУ на Херсонщині та ворожі обстріли мирних міст. Головне за ніч у регіонах

  • 25.07.2022, 10:25
  • 636

На Дніпропетровщині ворог ударив по трьох районах — Нікопольському, Дніпровському та Криворізькому

Пошкоджено приватні будинки, сільгосппідприємство і газовід. Постраждала 10-річна дівчинка.

На Луганщині

Окупанти випустили три ракети, здійснили три масовані артилерійські атаки та два довготривалі мінометні обстріли, тричі пробували розвинути танковий наступ.

На Донеччині

Обстріли по всій лінії фронту тривають. Найактивніше росіяни гатять у Бахмутському районі. Вночі вони скинули авіабомбу на Бахмут — без постраждалих, але пошкоджено щонайменше п’ять будинків. Під ранок місто обстріляли з гармат, є один поранений.

У Соледарі внаслідок обстрілів загинула щонайменше одна людина. Близько півночі — черговий ракетний удар по Авдіївці, росіяни також обстріляли місто з артилерії. Крім цього, під обстрілами — Краматорськ і Костянтинівка.

На Миколаївщині

Уночі у Миколаєві пролунала серія вибухів — було потрапляння у поля за містом. Внаслідок обстрілів Мішково-Погорілового поранено 7-річну дитину та пошкоджено об'єкти критичної інфраструктури.

На Херсонщині

ЗСУ взяли під контроль кілька об’єктів транспортної інфраструктури. Не дали просунутися окупантам у селах Калинівської громади (Сухий Ставок, Андріївка) та Великоолександрівської громади (Давидів Брід, Білогірка, Брускинське).

Схожі новини